Fractal Design Arc Midi R2 – Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 April, 2013.

Analiza interioara

 

Daca ati citit articolul Define R4, atunci cunoasteti deja interiorul lui Arc Midi R2. Cele doua sunt identice din toate punctele de vedere. In apropierea zonei placii de baza se gasesc trei orificii destinate wire-management-ului, plasate in zone strategice, care sa permita instalarea cablurilor uzuale fara batai de cap. M-am bucurat pentru ca Fractal Design au folosit pentru a le acoperi un cauciuc suficient de rigid incat acesta sa nu isi paraseasca locul in timpul montarii cablurilor.

Per ansamblu, dimensiunile exterioare nu se traduc intr-un spatiu enorm pus la dispozitia componentelor, insa acesta este bine impartit. Chiar daca nu pot fi montate placi de baza mai lungi decat standardul ATX, distanta mare intre panoul din stanga si tray-ul placii de baza se poate dovedi extrem de folositoare. In comparatie cu Define R4, Arc Midi R2 ofera totusi ceva mai mult spatiu pe verticala (lucru care usureaza enorm instalarea unui radiator in tavan).

 

K5__0440

 

K5__0442

 

K5__0444

 

K5__0445

 

K5__0446

 

K5__0449

 

Comentarii

4 comentarii la: Fractal Design Arc Midi R2 – Review

 1. Slotul pentru bracket-ul vertical usb/e-sata/etc mi se pare prea adanc si cred ca anumite dispozitive usb mai butucanoase nu pot intra. Slotul acela pare sa aiba toate cele 4 margini ridicate pe cand daca e montat in treptul sloturilor pci, doar cele din stanga si dreapta sunt ridicate.

  Nu zic ca e un lucru care se poate intampla oricui dar eu am un stick wi-fi si unul de captura si nu stiu daca s-ar potrivi.

 2. Marin a scris pe:

  Salut,

  o concluzie mai simpla ar fi mult mai ok.

  Exemplu:
  pro:


  contra:


  Multumesc.

 3. Monstru a scris pe:

  Marin – pentru acest tip de articole si concluzii exista alte site-uri, noi ne adresam unor cititori care stiu foarte bine sa isi traga propriile concluzii, in timp ce noi prezentam o serie de recomandari/pareri ale noastre. Nu vei gasi asa ceva pe LAB501, tu esti cel care trebuie sa concluzioneze ce plusuri si ce minusuri are carcasa pentru tine. Pentru ca nu orice produs se adreseaza oricarui consumator si prin urmare plusurile si minusurile difera de la cititor la cititor.

 4. vladozaurus a scris pe:

  De ce oare inca nu a aparut define r4 pe rafturile magazinelor din romania? O astept de multa vreme,sper macar pe aceasta sa o vad.

Lasa-ne un comentariu: