Fractal Design Arc Midi R2 – Review
Odata detasat panoul lateral din dreapta, se vede imediat ca layout-ul este cel consacrat pentru carcasele de PC-uri, cu dispozitivele de stocare in partea din fata iar restul carcasei impartit intre placa de baza si sursa pozitionata in podea.
Atentia la detalii despre care vorbeam mai devreme se continua si la interior. Thumbscrews acolo unde se poate, ca sa putem (de)monta device-urile chiar si fara surubelnita, gaurile destinate wire-management-ului sunt acoperite cu grommet-uri de cauciuc, dar spre deosebire de alte carcase acestea sunt putin mai rigide si nu ies asa usor din locas. De asemenea, saniile folosite la instalarea hard-disk-urilor sunt realizate din otel, oferind astfel o rigiditate sporita intregului ansamblu. Nu va faceti griji in ceea ce priveste vibratiile produse, pentru ca Fractal Design echipeaza din fabrica aceste sanii cu cate patru distantiere de cauciuc pe care sa se sprijine hard-disk-urile.
Si sunt prezente nu mai putin de opt bay-uri pentru device-urile de 2.5″ sau 3.5″. Cei doi montanti (in configuratie 5+3) pot fi rotiti la 90˚ sau chiar scosi cu totul din carcasa. Astfel pot fi instalate placi video lungi de pana la 420mm. Din orice alt unghi am privi carcasa insa, spatiul interior nu este cel mai generos: orice placa de baza mai mare decat un ATX standard fie va acoperi gaurile destinate wire-management-ului, fie se va lovi de sursa. Sincer sa fiu, nu cred ca vreuna dintre acestea va fi o problema reala pentru cei care iau in considerare aceasta carcasa, dar exista in orice caz alternative care nu au aceste limitari.
Comentarii
Slotul pentru bracket-ul vertical usb/e-sata/etc mi se pare prea adanc si cred ca anumite dispozitive usb mai butucanoase nu pot intra. Slotul acela pare sa aiba toate cele 4 margini ridicate pe cand daca e montat in treptul sloturilor pci, doar cele din stanga si dreapta sunt ridicate.
Nu zic ca e un lucru care se poate intampla oricui dar eu am un stick wi-fi si unul de captura si nu stiu daca s-ar potrivi.
Salut,
o concluzie mai simpla ar fi mult mai ok.
Exemplu:
pro:
–
–
–
contra:
–
–
–
Multumesc.
Marin – pentru acest tip de articole si concluzii exista alte site-uri, noi ne adresam unor cititori care stiu foarte bine sa isi traga propriile concluzii, in timp ce noi prezentam o serie de recomandari/pareri ale noastre. Nu vei gasi asa ceva pe LAB501, tu esti cel care trebuie sa concluzioneze ce plusuri si ce minusuri are carcasa pentru tine. Pentru ca nu orice produs se adreseaza oricarui consumator si prin urmare plusurile si minusurile difera de la cititor la cititor.
De ce oare inca nu a aparut define r4 pe rafturile magazinelor din romania? O astept de multa vreme,sper macar pe aceasta sa o vad.
Pingback: NEWS - Carcase - Page 62 - My Garage
Cele mai recente stiri
GamesCom 2024 – NVIDIA
Scris in 29 August, 2024.
GamesCom 2024 – ASRock ne arata gama de placi Intel Z890
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – be quiet!
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – ASRock ne arata gama de placi AMD X870 / X870E
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – DeepCool
Scris in 22 August, 2024.
Computex 2024 – Sharkoon
Scris in 11 June, 2024.
Computex 2024 – ASRock
Scris in 11 June, 2024.
Computex 2024 – EKWB
Scris in 11 June, 2024.
Computex 2024 – G.Skill
Scris in 11 June, 2024.
Computex 2024 – ID-Cooling
Scris in 11 June, 2024.
Articole Gaming
Alte articole
Syndication
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube