Fractal Design Arc Midi R2 – Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 April, 2013.


 

Fata carcasei a suferit mici modificari fata de versiunea precedenta, insa functionalitatea ramane aceeasi. Cea mai mare parte este in continuare ocupata de cele doua ventilatoare de 140mm ce pot fi instalate (unul singur vine din fabrica), ramanand spatiu pentru doar doua bay-uri de 5.25″. Panoul frontal, realizat din plastic cu aspect de aluminiu periat, poate fi demontat foarte usor prin simpla lui tragere. Asa se pot instala device-uri in cele doua bay-uri si ventilatoare, cele din urma fiind chiar prinse de acest panou. Una peste alta, instalatul componentelor in Arc Midi R2 este facil.

Podeaua carcasei gazduieste sursa de alimentare si, optional, un ventilator de 140mm. Acestea sunt protejate impotriva prafului de un filtru ce poate fi scos si curatat usor.

 

K5__0418-2

 

K5__0419-2

 

K5__0421-2

 

K5__0438

 

K5__0439

 

K5__0422-2

 

K5__0423-2

 

K5__0424-2

 

K5__0432-2

 

K5__0433-2

 

K5__0434

 

Comentarii

4 comentarii la: Fractal Design Arc Midi R2 – Review

 1. Slotul pentru bracket-ul vertical usb/e-sata/etc mi se pare prea adanc si cred ca anumite dispozitive usb mai butucanoase nu pot intra. Slotul acela pare sa aiba toate cele 4 margini ridicate pe cand daca e montat in treptul sloturilor pci, doar cele din stanga si dreapta sunt ridicate.

  Nu zic ca e un lucru care se poate intampla oricui dar eu am un stick wi-fi si unul de captura si nu stiu daca s-ar potrivi.

 2. Marin a scris pe:

  Salut,

  o concluzie mai simpla ar fi mult mai ok.

  Exemplu:
  pro:


  contra:


  Multumesc.

 3. Monstru a scris pe:

  Marin – pentru acest tip de articole si concluzii exista alte site-uri, noi ne adresam unor cititori care stiu foarte bine sa isi traga propriile concluzii, in timp ce noi prezentam o serie de recomandari/pareri ale noastre. Nu vei gasi asa ceva pe LAB501, tu esti cel care trebuie sa concluzioneze ce plusuri si ce minusuri are carcasa pentru tine. Pentru ca nu orice produs se adreseaza oricarui consumator si prin urmare plusurile si minusurile difera de la cititor la cititor.

 4. vladozaurus a scris pe:

  De ce oare inca nu a aparut define r4 pe rafturile magazinelor din romania? O astept de multa vreme,sper macar pe aceasta sa o vad.

Lasa-ne un comentariu: