OCZ ZX 1250W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 27 June, 2011.


La capitolul conectori ZX 1250 se prezinta foarte bine, fiind pregatita pentru o configuratie de tip 3 Way SLI/CrossFireX direct din fabrica. Pentru adaugarea unei a 4-a placi in sistem, va trebui sa folosim doua adaptoare, deoarece in pachetul ZX-ului gasim doar 6 cabluri PCI-E, toate 6 fiind dotate cu 6+2 pini. De asemenea, conectorul ATX poate alimenta si platforme mai vechi, fiind configurat in formula 20+4 pini. Ambii conectori EPS 12V sunt impartiti in doua (4+4 pini), putand fi folositi atat pe placi de baza de ultima generatie, cat si pe modele mai vechi.

Pentru unitatile de stocare avem la dispozitie 4 cabluri S-ATA dotate cu cate 3 mufe fiecare, precum si 3 cabluri Molex dotate cu cate 3 conectori fiecare. Unul dintre cablurile Molex dispune si de un conector de alimentare pentru Floppy. Atentie insa, cei de la OCZ ofera un numar mai mare de cabluri pentru a putea configura sursa in functie de tipul unitatilor de stocare sau al unitatilor optice de care dispuneti, insa nu le puteti utiliza pe toate simultan, ZX fiind dotata cu 5 conectori pentru unitatile de stocare.
.

Comentarii

2 comentarii la: OCZ ZX 1250W – Test practic

  1. jonix a scris pe:

    Felicitari pentru review. E bine de stiut pe ce ne bazam cand cumparam aceste pretioase componente. Oricum, OCZ si mai nou prin PC P&C au ramas doar la stadiul de design in materie de surse. Cei care le fac pentru ei, Impervio, nu-s chiar buricul in domeniu.

  2. Mult Succes 🙂

Lasa-ne un comentariu: