Prezentare – Antec GX1200

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 10 October, 2016.

Analiza exterioara

 
Antec sunt producatori cu traditie, prin urmare au ceva experienta la capitolul design, GX 1200 fiind o carcasa bine desenata pentru categoria sa de pret si nu numai. De la prima vedere ne dam seama ca avem de-a face cu o carcasa gandita pentru cei care isi doresc un sistem cat mai aerisit, atat masca frontala cat si latura superioara fiind acoperite cu o plasa metalica.

Carcasa este dotata din fabrica cu doua ventilatoare de 120mm dispuse pe latura frontala. Ventilatoarele sunt dotate cu led-uri care pot emite 7 culori diferite, intre care putem schimba cu ajutorul butonului dispus pe front-panel. Tot acolo gasim doua jack-uri audio, butonul power precum si doua porturi USB 3.0.

Singurul aspect care nu a fost deloc pe placul meu la capitolul exterior sunt panourile laterale, construite dintr-o tabla subtire, usor de indoit. Inteleg ca in aceasta categorie de pret majoritatea producatorilor utilizeaza tabla subtire, dar de la Antec as fi avut parca alte pretentii.
 
exterior-01

exterior-01a

exterior-02

exterior-03

exterior-04

exterior-06

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Antec GX1200

  1. Doru a scris pe:

    Din experienta, carcasele care au masca frontala din acel material precum si filtru de praf in spatele ei nu prea aduna praf pe filtru. Acel material isi face treaba chiar bine, un filtru suplimentar ar ingreuna fluxul de aer.
    Si da, Antec nu mai e ce au fost. Dar numai ei? Sunt carcase mai scumpe (ex: Phanteks) care au tabla mai ales pentru panourile laterale de toata jena, vopsite prost etc.
    Multumim ptr review.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Da, dar acel material trebuie si curatat, aia este problema.

Lasa-ne un comentariu: