Prezentare – Antec GX1200

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 10 October, 2016.

Analiza interioara

 
Interiorul este modern, Antec GX1200 fiind dotata cu multiple fante pe unde putem trage cablurile, doi montanti pentru SSD dispusi pe latura frontala a motherboard tray-ului si un montant dispus pe latura din spate, precum si un compartiment separat pentru sursa si hard-disk-uri.

In acest compartiment putem monta surse de orice lungime, precum si doua hard-disk-uri sau doua SSD-uri in cele doua sertare dedicate. Am vazut din ce in ce mai multe carcase dotate cu astfel de compartimente in ultima vreme, motivul fiind unul destul de simplu – wire-management-ul este facil, cablurile sursei putand fi ascunse cu usurinta.

Antec GX1200 este dotata cu doua ventilatoare de 120mm din fabrica, insa latura frontala poate adaposti 3 ventilatoare de 120mm sau un radiator de 360mm, pe latura superioara putem monta un radiator de 240mm sau doua ventilatoare de 120mm, in timp ce pe latura din spate putem monta un ventilator de 120mm sau radiatorul unui AIO de 120mm.

Carcasa are dimensiuni generoase, putand accepta placi de baza mini ITX, micro ATX si ATX, precum si placi video cu o lungime de pana la 410 mm. O dotare mai rar intalnita pe carcasele accesibile este Antec Magic Box, un fan-controller cu ajutorul caruia putem regla iluminarea pentru 3 ventilatoare si viteza de rotatie pentru 6 ventilatoare.

Antec GX1200 are multe avantaje, insa pe mine personal m-au deranjat doua aspecte la capitolul interior – lipsa filtrului de praf pentru masca frontala, precum si lipsa cauciucarii fantelor pentru wire management.

 
interior-01

interior-02

interior-03

interior-04

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Antec GX1200

  1. Doru a scris pe:

    Din experienta, carcasele care au masca frontala din acel material precum si filtru de praf in spatele ei nu prea aduna praf pe filtru. Acel material isi face treaba chiar bine, un filtru suplimentar ar ingreuna fluxul de aer.
    Si da, Antec nu mai e ce au fost. Dar numai ei? Sunt carcase mai scumpe (ex: Phanteks) care au tabla mai ales pentru panourile laterale de toata jena, vopsite prost etc.
    Multumim ptr review.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Da, dar acel material trebuie si curatat, aia este problema.

Lasa-ne un comentariu: