Prezentare – Deepcool MATREXX 55 ADD-RGB 3F

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 10 May, 2019.

Deepcool MATREXX 55 ADD-RGB 3F

 
Au trecut 4 ani de cand va povesteam despre Deepcool Steam Castle, prima carcasa Deepcool ajunsa pe masa noastra de teste si trebuie sa recunoastem ca intre timp am testat numai carcase iesite din comun de la producatorul asiatic, mai precis Genome si New Ark 90, ambele echipate din fabrica cu un sistem de racire cu apa de tip AIO. Desigur, Deepcool nu produc numai carcase iesite din comun, drept urmare ne-am gandit ca nu ar strica sa aruncam o privire asupra unui produs ceva mai accesibil, pe numele sau Deepcool MATREXX 55 ADD-RGB 3F.

Vedeti voi, Deepcool MATREXX 55 este disponibila in Romania in 2 variante, mai precis varianta simpla, care poate fi achizitionata pentru ~185 RON, respectiv varianta ADD-RGB 3F, despre care vom discuta astazi, care este echipata cu trei ventilatoare Deepcool CF120 RGB si o banda LED RGB, fiind comercializata pentru ~375 RON. In conditiile in care un pachet cu trei ventilatoare Deepcool CF120 RGB costa ~220 RON si o banda LED RGB Deepcool costa ~40 RON, Deepcool MATREXX 55 ADD-RGB 3F propune pasionatilor un pachet cu un bun raport calitate pret (daca am achizitiona separat carcasa, ventilatoarele si o banda LED RGB ar trebui sa platim ~445RON).

Desigur, avem de-a face cu o carcasa care respecta tendintele anului 2019, Deepcool MATREXX 55 ADD-RGB 3F fiind dotata cu un panou lateral din sticla securizata, precum si cu un panoul frontal construit din acelasi material, masca pentru sursa, decupata in dreptul sursei, precum si un controller RGB integrat.

Prin urmare, pachetul este destul de generos pentru pretul cerut, asa ca va trebui sa vedem la ce capitol au fost facute compromisuri pentru a putea oferi atatea dotari intr-un pret modic, din punctul meu de vedere.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Deepcool MATREXX 55 ADD-RGB 3F

Lasa-ne un comentariu: