Prezentare – Deepcool MATREXX 55 ADD-RGB 3F

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 10 May, 2019.

Concluzii

 
Pentru 375 RON, Deepcool MATREXX 55 ADD-RGB 3F incearca sa ofere un pachet complet pentru cei care isi doresc o carcasa accesibila, echipata cu sticla securizata si iluminare RGB. Si in mare parte putem spune ca reuseste sa faca exact acest lucru, oferind un aspect modern si suficiente dotari pentru pretul cerut, cu alte cuvinte un produs cu un bun raport calitate / pret.

Desigur, tabla de otel este putin cam subtire pentru gustul meu, iar fluxul de aer va fi destul de restrictiv, dar acest lucru este specific tuturor carcaselor cu masca frontala construita din sticla. Pe de alta parte, avem la dispozitie suficiente pozitii pentru montarea de ventilatoare sau chiar radiatoare, Deepcool MATREXX 55 ADD-RGB 3F fiind o carcasa destul de flexibila din acest punct de vedere.

Accesoriile care pot fi achizitionate separat sunt construite cu simt de raspundere si pot avea o reala utilitate pentru cei care doresc sa construiasca un sistem cat mai aratos si mai sigur, putand fi utilizate fara probleme cu orice alta carcasa.

Per total, Deepcool MATREXX 55 ADD-RGB 3F ofera un pachet atractiv din punctul meu de vedere, cu un raport calitate / pret corect.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Deepcool MATREXX 55 ADD-RGB 3F

Lasa-ne un comentariu: