Prezentare – Deepcool MATREXX 55 ADD-RGB 3F

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 10 May, 2019.

Accesorii

 
Asa cum stiti, pe langa carcase si sisteme de racire, Deepcool produc si o serie intreaga de accesorii. De exemplu, noi utilizam de ani de zile kit-urile cu benzi LED RGB de la Deepcool, iar cu aceasta ocazie cei de la Deepcool ne-au trimis unul dintre cele mai noi modele, mai precis setul Deepcool RGB 200 PRO, alcatuit din doua benzi LED RGB si conectorii necesari.

Astfel, cele doua benzi sunt echipate atat cu un sistem de prindere magnetic, cat si cu benzi adezive, putand fi montate cu usurinta pe orice suprafata metalica, iar cablurile incluse in pachet permit conectarea atat la placa de baza, unde vom utiliza solutia software proprietara producatorului placii de baza pentru control, cat si la alte dispozitive Deepcool (ventilatoare, controller-ul de pe carcasa, etc).

Cel de-al doila accesoriu se numeste Deepcool GH-1 si este un suport pentru placile grafice de dimensiuni iesite din comun, al caror PCB se poate indoi sub greutatea sistemului de racire fara o sustinere adecvata. Deepcool GH-1 poate fi pozitionat oriunde in carcasa, fiind fixat cu ajutorul unei benzi adezive si poate fi reglat pe inaltime dupa bunul plac. Un alt plus al acestui accesoriu este posibilitatea de a adaposti cablurile de alimentare ale placii grafice, ferindu-le de privirea celor care vor admira sistemul.

Deepcool RGB 200 Pro poate fi achizitionat din Romania pentru ~85 RON, in timp ce Deepcool GH-1 este comercializat pentru ~140 RON.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Deepcool MATREXX 55 ADD-RGB 3F

Lasa-ne un comentariu: