Prezentare – Fractal Design Era ITX

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 March, 2020.

Accesorii

 
La fel ca si celelalte carcase lansate de Fractal Design in ultima perioada, in pachet gasim o cutie dedicata accesoriilor, in care gasim, pe langa suruburi, bride, s.a.m.d. si doua optiuni diferite pentru latura superioara. Astfel, toate versiunie de Fractal Design Era ITX (5 la numar, mai precis Silver, Titanium Grey, Carbon, Gold si Cobalt) sunt livrate impreuna cu o latura superioara perforata, care permite evacuarea aerului cald din carcasa, atat prin convectie naturala, cat si cu ajutorul ventilatoarelor.

Cea de-a doua optiune, in cazul modelelor Carbon, Gold si Cobalt este sticla securizata, in timp ce modelele Silver si Titanium Grey sunt livrate impreuna cu o latura metalica, imbracata in lemn, mai precis White Oak pentru versiunea Silver, respectiv Walnut, pentru versiunea Titanium Grey. Noi am primit la teste versiunea Silver.
 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Fractal Design Era ITX

  1. Daniel Necula a scris pe:

    Chiar interesant .. dar fara sa fi pus o placa de baza in interior (macar cu scop orientativ) e incompleta prezentarea si nu doar la carcasa asta. Nu zic acum sa faceti un sistem complet …

Lasa-ne un comentariu: