Prezentare InWin 103 & InWin Sirius Loop ARGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 12 August, 2019.

Analiza exterioara

 
Chiar daca discutam despre o carcasa accesibila, asta nu inseamna ca nu avem de-a face cu trasaturile specifice InWin, design-ul si atentia la detalii fiind la inaltime, asa cum ne-a obisnuit producatorul taiwanez. InWin 103 este construita din tabla de otel, panoul lateral stanga fiind construit din sticla securizata. Admisia aerului este realizata prin latura inferioara, aceasta fiind echipata pe toata lungimea ei cu un filtru de praf detasabil.

Zona de control este pozitionata deasupra panoului lateral dreapta, aici fiind dispuse butonul Power, precum si 2 conectori USB 3 si doua jack-uri audio (in/out). In dreptul acesteia, pe masca frontala, gasim logo-ul InWin iluminat RGB, iluminarea putand fi controlata cu ajutorul solutiei software oferita de producatorul placii de baza.

Pentru a putea fi utilizata cu usurinta pe orice suprafata, carcasa este echipata cu 2 picioare din plastic dispuse transversal pe latura inferioara, in timp ce sursa este pozitionata in partea de sus a carcasei. Nu in ultimul rand, laterala dreapta este echipata cu fante de aerisire in forma de fagure specifica producatorului taiwanez.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare InWin 103 & InWin Sirius Loop ARGB

  1. Doru a scris pe:

    Mie mi se pare chiar scumpa avand in vedere cate economiii au facut.
    Din otel si sticle securizata gasesti in gama asta de pret carcase mult mai bine dotate.

Lasa-ne un comentariu: