Prezentare InWin 103 & InWin Sirius Loop ARGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 12 August, 2019.

Concluzii

 
InWin 103 si InWin Sirius Loop ARGB pot fi achizitionate de la Shop4PC pentru 419, respectiv 118 RON, ambele produse oferind un bun raport calitate / pret. Chiar daca nu este construita din materiale nobile si nu are o forma iesita din comun, InWin 103 este o carcasa de buna calitate, constructia fiind solida si posibilitatile de racire suficiente pentru majoritatea sistemelor.

Fiind vorba despre o carcasa InWin, diferenta este data de atentia la detalii, cum ar fi suportul pentru placi video agabaritice, utilizarea unui sistem comod si rapid pentru montarea / demontarea ambelor laturi sau filtrul de praf detasabil, dar si de calitatea constructiei si includerea unei solutii de iluminare discrete.

Nici ventilatoarele Sirius Loop nu sunt mai prejos, acestea oferind posibilitatea personalizarii iluminarii si performante bune, pentru un pret accesibil (~40 RON per ventilator). Impreuna, InWin 103 si ventilatoarele InWin Sirius Loop ARGB pot sta cu siguranta la baza unui sistem elegant si accesibil si nu in ultimul rand performant.
 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare InWin 103 & InWin Sirius Loop ARGB

  1. Doru a scris pe:

    Mie mi se pare chiar scumpa avand in vedere cate economiii au facut.
    Din otel si sticle securizata gasesti in gama asta de pret carcase mult mai bine dotate.

Lasa-ne un comentariu: