Prezentare InWin 103 & InWin Sirius Loop ARGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 12 August, 2019.

Analiza interioara

 
InWin 103 are o structura bi-camerala inversata, placa de baza (maxim ATX) fiind montata in compartimentul principal, in timp ce sursa si doua unitati de 3.5″ pot fi montate in masca sursei, aceasta fiind pozitionata in partea superioara a carcasei. InWin 103 este dotata cu 4 fante prin care putem trece cablurile, precum si cu un spatiu generos intre partea din spate a motherboard tray-ului si panoul lateral din dreapta. Carcasa este livrata impreuna cu 1 tavita pentru unitati de stocare de 2.5″, care poate fi montata in 2 lacase dedicate, dispuse pe spatele motherboard tray-ului.

InWin 103 nu este livrata din fabrica impreuna cu ventilatoare – as fi preferat sa vad macar un ventilator inclus din fabrica. Carcasa poate gazdui 3 ventilatoare de 120 pe latura inferioara, 2 ventilatoare de 120 pe laterala dreapta si un ventilator de 120mm pe latura din spate.

Pasionatii racirii cu lichid pot monta un radiator de 120/240/360mm pe latura inferioara, un radiator de 120/240mm pe laterala dreapta si un radiator de 120mm pe latura din spate. In cazul in care veti utiliza un radiator de 240mm pe laterala dreapta, veti avea la dispozitie o singura pozitie pentru a monta ansamblul pompa/rezervor in fata acestuia, carcasa avand dimensiuni medii.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare InWin 103 & InWin Sirius Loop ARGB

  1. Doru a scris pe:

    Mie mi se pare chiar scumpa avand in vedere cate economiii au facut.
    Din otel si sticle securizata gasesti in gama asta de pret carcase mult mai bine dotate.

Lasa-ne un comentariu: