Prezentare – Snake & Dragon by Papa Jock

Scris de: , in categoria: Diverse, in 13 April, 2017.

Componente

 
Ca orice pasionat, George a imortalizat componentele pe masura ce a intrat in posesia lor, anticipand momentul magic in care dremel-ul incepe sa huruie, scanteile sa sara si modder-ul sa fie fericit. Prin urmare, va las sa admirati carcasa, asa cum arata ea inainte de a intra pe mana lui Papa Jock, valabil si pentru placa video sau ventilatoare. Pentru ca daca pragmaticul spune ” de ce sa schimbi, daca functioneaza si asa”, am observat ca mentalitatea modderi-lor este diametral opusa – “de ce sa o lasa asa cand poti sa o tai / vopsesti / montezi invers”.
 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Snake & Dragon by Papa Jock

 1. Marius a scris pe:

  Desi nu sunt nici pe-aproape la fel de pasionat de modding ca George, imi place sa cred ca si eu fac parte din grupul modderilor din Romania, iar din calitatea de “membru” nu pot sa nu apreciez contributia oferita de LAB 501 la promovarea acestui “fenomen” atat in Romania cat si in afara.
  E drept ca primele schimburi de opinii intre grupul de modderi si LAB 501 n-au fost cele mai diplomatice, dar din fericire, la final divergentele s-au rezolvat intr-un fel sau altul, iar rezultatele le-ati vazut si voi in ultima perioada :).
  Legat de materialul prezentat, nu pot sa spun decat ca intr-adevar acesta este un modding care merita un articol pe site.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Marius – si mie imi face placere sa cred ca faci parte din grupul modderilor din Romania. Nu de alta, dar ar fi ciudat ca omul care a castigat locul II la concursul nostru sa nu faca :))

 3. Marius a scris pe:

  :)) 🙂

Lasa-ne un comentariu: