Prezentare – Snake & Dragon by Papa Jock

Scris de: , in categoria: Diverse, in 13 April, 2017.

La final

 
Orice pasiune presupune sacrificii intr-o tara ca a noastra, unde totul are un pret mai mare, timpul este la fel de pretios ca si componentele iar implicarea companiilor nu se ridica inca la nivelul a ceea ce putem vedea in alte tari. Cu toate acestea, cu suportul unor companii precum Nvidia, EKWB sau Corsair, care au oferit premiile pentru concursul LAB501 ModON 2016, dar si cu sprijinul celor de la MSI, Corsair si Shop4PC, modderii nostri ajung incet, dar sigur, in aceeasi liga cu nume cunoscute la nivel international.

Desigur, acest lucru nu ar fi posibil fara pasiunea, dedicatia si nu in ultimul rand sutele de ore pe care unii oameni le-au investit in acest domeniu, iar Papa Jock se numara cu siguranta printre ei, dovada stand sistemele construite de acesta atat singur, cat si impreuna cu noi.

Personal, consider ca anul trecut am pus impreuna bazele unor lucruri frumoase care au urmat si vor urma (unul dintre ele fiind Rise of Titans, de exemplu) si stiu cu siguranta ca George pregateste deja alte surprize pasionatilor de modding. Mai mult decat atat, in luna Mai veti avea ocazia de a vedea mai multe astfel de sisteme pe viu, intr-un cadru potrivit pentru asa ceva. Mai multe detalii veti afla la momentul potrivit, pana atunci speram ca v-a placut Snake & Dragon, cel mai recent sistem marca Papa Jock.
 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Snake & Dragon by Papa Jock

 1. Marius a scris pe:

  Desi nu sunt nici pe-aproape la fel de pasionat de modding ca George, imi place sa cred ca si eu fac parte din grupul modderilor din Romania, iar din calitatea de “membru” nu pot sa nu apreciez contributia oferita de LAB 501 la promovarea acestui “fenomen” atat in Romania cat si in afara.
  E drept ca primele schimburi de opinii intre grupul de modderi si LAB 501 n-au fost cele mai diplomatice, dar din fericire, la final divergentele s-au rezolvat intr-un fel sau altul, iar rezultatele le-ati vazut si voi in ultima perioada :).
  Legat de materialul prezentat, nu pot sa spun decat ca intr-adevar acesta este un modding care merita un articol pe site.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Marius – si mie imi face placere sa cred ca faci parte din grupul modderilor din Romania. Nu de alta, dar ar fi ciudat ca omul care a castigat locul II la concursul nostru sa nu faca :))

 3. Marius a scris pe:

  :)) 🙂

Lasa-ne un comentariu: