Prezentare – Snake & Dragon by Papa Jock

Scris de: , in categoria: Diverse, in 13 April, 2017.

 
Imi este si teama sa te intreb… ce a urmat?

PJ – Am decupat pe diagonala partea superioara a carcasei, ventilatoarele au fost modificate, incepand cu vopsirea si terminand cu inlaturarea ramei exterioare, am confectionat un suport pentru rezervor si pompa, un nou braket pentru placa video (montata de asemenea pe diagonala) precum si o serie de suprafete montate in interiorul carcasei.

Cu alte cuvinte ai avut ceva de lucru cu SPEC-Alpha… Presupun ca ulterior ai trecut la partea de cablare / indoire a tevilor?

PJ – Da, am continuat cu iluminarea, wire-management si intr-un final cu realizarea circuitului de racire, totul culminand cu clasicul leak-test.

Ai intampinat probleme in timpul asamblarii?

PJ – Fitting-urile au ridicat o serie de probleme. Acestea trebuie atent aliniate pe reductie, deoarece sunt diferite fata de cele rigide utilizate in mod curent. Astfel, fitting-urile Monsoon Chaingun sunt dotate cu o serie de conuri care se lipesc pe conducte dupa ce in prealabil ai introdus piulita pe teava. Orice abatere fata distanta, curbura sau alinierea perfect intre cele doua capete poate avea ca efect scurgeri. Drept urmare, a fost nevoie de multa atentie, dar intr-un final circuitul a fost gata.

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Snake & Dragon by Papa Jock

 1. Marius a scris pe:

  Desi nu sunt nici pe-aproape la fel de pasionat de modding ca George, imi place sa cred ca si eu fac parte din grupul modderilor din Romania, iar din calitatea de “membru” nu pot sa nu apreciez contributia oferita de LAB 501 la promovarea acestui “fenomen” atat in Romania cat si in afara.
  E drept ca primele schimburi de opinii intre grupul de modderi si LAB 501 n-au fost cele mai diplomatice, dar din fericire, la final divergentele s-au rezolvat intr-un fel sau altul, iar rezultatele le-ati vazut si voi in ultima perioada :).
  Legat de materialul prezentat, nu pot sa spun decat ca intr-adevar acesta este un modding care merita un articol pe site.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Marius – si mie imi face placere sa cred ca faci parte din grupul modderilor din Romania. Nu de alta, dar ar fi ciudat ca omul care a castigat locul II la concursul nostru sa nu faca :))

 3. Marius a scris pe:

  :)) 🙂

Lasa-ne un comentariu: