Prezentare – Snake & Dragon by Papa Jock

Scris de: , in categoria: Diverse, in 13 April, 2017.

Build

 
Pentru detalii legate de constructia efectiva a sistemului, am stat de vorba cu Papa Jock, incercand sa condesam build-log-ul intr-o scurta discutie amicala.

Cand au ajuns piesele si ai putut sa te apuci de treaba, cum au decurs lucrurile?

PJ – Inainte de toate am trecut la dezmembrarea carcasei. Am scos tot ce nu era necesar din interior pentru a face loc componentelor circuitului de racire cu lichid. Am gandit sistemul de la exterior catre interior si ca urmare m-am apucat sa decupez partile din plastic.

De ce le-ai decupat?

PJ – Partea decupata va fi acoperita de plexiglas de 2mm, iar panourile laterale vor fi inlocuite cu policarbonat de 4mm. Nu am modificat partile care inglobeaza mesh-ul, dar totusi le-am vopsit cu gri metalizat. Pentru partile unde am facut taietura, am confectionat niste lamele de aluminiu pe care le-am vopsit cu grund si vopsea neagra si le-am slefuit pe margini pentru a evidentia conturul.

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Snake & Dragon by Papa Jock

 1. Marius a scris pe:

  Desi nu sunt nici pe-aproape la fel de pasionat de modding ca George, imi place sa cred ca si eu fac parte din grupul modderilor din Romania, iar din calitatea de “membru” nu pot sa nu apreciez contributia oferita de LAB 501 la promovarea acestui “fenomen” atat in Romania cat si in afara.
  E drept ca primele schimburi de opinii intre grupul de modderi si LAB 501 n-au fost cele mai diplomatice, dar din fericire, la final divergentele s-au rezolvat intr-un fel sau altul, iar rezultatele le-ati vazut si voi in ultima perioada :).
  Legat de materialul prezentat, nu pot sa spun decat ca intr-adevar acesta este un modding care merita un articol pe site.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Marius – si mie imi face placere sa cred ca faci parte din grupul modderilor din Romania. Nu de alta, dar ar fi ciudat ca omul care a castigat locul II la concursul nostru sa nu faca :))

 3. Marius a scris pe:

  :)) 🙂

Lasa-ne un comentariu: