Prezentare – Snake & Dragon by Papa Jock

Scris de: , in categoria: Diverse, in 13 April, 2017.

Temperaturi

 
Desigur, l-am rugat pe George sa ruleze cateva teste, pentru a vedea cum se comporta rezultatul final al muncii sale. Practic, avem de-a face cu un sistem care poate face fata oricarui joc in Full HD, in conditiile in care temperatura procesorului nu trece de 45 oC in sarcina, iar placa video atinge ~ 42 oC dupa o sesiune prelungita de jocuri. Visul oricarui pasionat, am putea spune.
 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Snake & Dragon by Papa Jock

 1. Marius a scris pe:

  Desi nu sunt nici pe-aproape la fel de pasionat de modding ca George, imi place sa cred ca si eu fac parte din grupul modderilor din Romania, iar din calitatea de “membru” nu pot sa nu apreciez contributia oferita de LAB 501 la promovarea acestui “fenomen” atat in Romania cat si in afara.
  E drept ca primele schimburi de opinii intre grupul de modderi si LAB 501 n-au fost cele mai diplomatice, dar din fericire, la final divergentele s-au rezolvat intr-un fel sau altul, iar rezultatele le-ati vazut si voi in ultima perioada :).
  Legat de materialul prezentat, nu pot sa spun decat ca intr-adevar acesta este un modding care merita un articol pe site.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Marius – si mie imi face placere sa cred ca faci parte din grupul modderilor din Romania. Nu de alta, dar ar fi ciudat ca omul care a castigat locul II la concursul nostru sa nu faca :))

 3. Marius a scris pe:

  :)) 🙂

Lasa-ne un comentariu: