Prezentare – Snake & Dragon by Papa Jock

Scris de: , in categoria: Diverse, in 13 April, 2017.

Galerie

 
Sistemul Snake & Dragon by Papa Jock poate fi admirat mai jos, in toata splendoarea sa. Si daca sistemul pare simplu la prima vedere, acest aspect se datoreaza rabdarii si indemnarii autorului. Ca sa intelegeti mai bine la ce ma refer, aruncati o privire asupra carcasei de la care s-a pornit si observati diferentele. Desigur, laterala stanga este si ea aproape gata, dar discutam deja despre versiunea 2.0. Pana atunci, va las in compania unui sistem construit cu mult bun gust, din punctul meu de vedere, o dovada ca nu totul trebuie sa fie iluminat RGB in zilele noastre si nici nu ai nevoie de procesoare sau placi video de 1000 de Euro bucata pentru a construi un sistem modat.
 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Snake & Dragon by Papa Jock

 1. Marius a scris pe:

  Desi nu sunt nici pe-aproape la fel de pasionat de modding ca George, imi place sa cred ca si eu fac parte din grupul modderilor din Romania, iar din calitatea de “membru” nu pot sa nu apreciez contributia oferita de LAB 501 la promovarea acestui “fenomen” atat in Romania cat si in afara.
  E drept ca primele schimburi de opinii intre grupul de modderi si LAB 501 n-au fost cele mai diplomatice, dar din fericire, la final divergentele s-au rezolvat intr-un fel sau altul, iar rezultatele le-ati vazut si voi in ultima perioada :).
  Legat de materialul prezentat, nu pot sa spun decat ca intr-adevar acesta este un modding care merita un articol pe site.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Marius – si mie imi face placere sa cred ca faci parte din grupul modderilor din Romania. Nu de alta, dar ar fi ciudat ca omul care a castigat locul II la concursul nostru sa nu faca :))

 3. Marius a scris pe:

  :)) 🙂

Lasa-ne un comentariu: