Review – Creative Sound Blaster AE-9

Scris de: , in categoria: Diverse, in 16 December, 2019.

Software

 

Dupa instalarea driverelor avem acces la panoul de control – Sound Blaster Command – in care gasim o multitudine de optiuni, printre care:

  • SBX Profile unde putem alege unul dintre preset-urile deja stabilite sau ne putem crea propria noastra combinatie de efecte (Surround, Crystalizer, Bass, Smart Volume, Dialog+)
  • Egalizator cu 34 preset-uri precum si cu un mod Custom foarte rapid (desenem o curba de egalizare si SB Command ajusteaza automat benzile de frecventa)
  • Playback, unde putem ajusta redarea sunetului inclusiv activarea Direct Mode ce transmite sunetul direct catre boxe / casti, dezactivand orice efect si procesare suplimentara
  • Recording, aici ne ocupam de partea de captura a sunetului inclusiv prelucrarea vocii prin Voice Clarity, Voice Morph, reducerea zgomotului de fond impreuna cu un egalizator special calibrat
  • Scout Mode, mareste distanta de la care putem auzi apropierea inamicilor
  • Encoder, putem alege impachetarea semnalului digital scos de catre placa (SPDIF) in format Dolby Digital Live sau DTS Connect
  • Mixer, asa cum ii spune si numele putem regla volumul diferitelor surse

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Creative Sound Blaster AE-9

 1. Laur a scris pe:

  Interesanta comparatia de OPAMP. Mi-ar fi placut sa aud de la cineva cum s-ar comporta la reproducerea fisierelor MQA, folosind in test playerul Audirvana. Un NU Audio Pro e un competitor de luat in seama. Din pacate nu-mi ramane decat sa astept rabdator asezarea pretului dar si aparitia competiei de la EVGA. Multumesc!

 2. Daca pretul nu ar fi o problema, s-ar merita incerca aceasta placa cu OPAMP-uri Burson?

 3. George a scris pe:

  Stiu ca opa627 e mono, se folosesc doua opa627 sau doar unul?

 4. Monstru a scris pe:

  George – aprobam comentariile manual, dureaza o perioada pana apar, nu trebuie sa te sperii (am vazut ca ai pus intrebarea de mai multe ori).

  Legat de intreabarea ta, il voi lasa pe Matei sa raspunda, tinand cont ca el a testat placa de sunet.

Lasa-ne un comentariu: