Review – Creative Sound Blaster AE-9

Scris de: , in categoria: Diverse, in 16 December, 2019.

Ambalaj si accesorii

 

Pe cutia de dimensiuni generoase sunt trecute cele mai importante dotari si caracteristici tehnice. Suportul pentru formate de pana la 32bit/384kHz, Dinamic Range (DNR) al DAC-ului de 129dB precum si amplificatorul de casti cu componente discrete Xamp ce suporta impedante de pana la 600 ohm sunt doar cateva dintre acestea. Arhitectura programabila a efectelor precum si modul de gaming Scout Mode ce ajuta la descoperirea mai usoara a adversarilor sunt deja cunoscute fanilor Creative, dar vom vorbi despre acestea in detaliu in cadrul rubricii dedicata software-ului SB Command.

Pe langa placa de sunet propriu-zisa in pachet mai gasim si un breakout box ce contine amplificarea pentru casti si microfon dar si conectivitatea pentru intrarea auxiliara. Avem la dispozitie un buton iluminat rotativ de volum si un display ce ne arata volumul, precum si dispozitivul de iesire atunci cand il schimbam. Pe langa manualul de instalare si cele doua dispozitive, in pachet mai gasim un cablu optic SPDIF TOSLink, un cablu jack 3.5mm tata la 2 x RCA dar si un adaptor jack 3.5mm mama la 2 x RCA.

 

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – Creative Sound Blaster AE-9

 1. Laur a scris pe:

  Interesanta comparatia de OPAMP. Mi-ar fi placut sa aud de la cineva cum s-ar comporta la reproducerea fisierelor MQA, folosind in test playerul Audirvana. Un NU Audio Pro e un competitor de luat in seama. Din pacate nu-mi ramane decat sa astept rabdator asezarea pretului dar si aparitia competiei de la EVGA. Multumesc!

 2. Daca pretul nu ar fi o problema, s-ar merita incerca aceasta placa cu OPAMP-uri Burson?

 3. George a scris pe:

  Stiu ca opa627 e mono, se folosesc doua opa627 sau doar unul?

 4. Monstru a scris pe:

  George – aprobam comentariile manual, dureaza o perioada pana apar, nu trebuie sa te sperii (am vazut ca ai pus intrebarea de mai multe ori).

  Legat de intreabarea ta, il voi lasa pe Matei sa raspunda, tinand cont ca el a testat placa de sunet.

 5. Daniel Elefteriadis a scris pe:

  Daca vreti sa schimbati OP-Amp-urile, primul sir din marginea bracketului PCI este cel pentu ieșirea pentru vasti.
  Sunt unii care deja montează OP-ampuri scumpe de la Burson, dar alea fiind destul de măricele, merge doar sa fie montate pe ieșirea ptr. casti dacă nu vrei sa scoti carcasa cu totul.
  …dar bineinteles nu au destul Wattzi ca modelele AE5 și AE7 care folosesc cate 2 tranzistori per canal în configurație push-pull PNP+NPN

Lasa-ne un comentariu: