Review – MSI TridentX – Intel Core i7 9700K + Nvidia GeForce RTX 2080 in format ITX

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 9 November, 2018.

Prezentare

 
Paradoxal, pentru un sistem de gaming, dar prima senzatie pe care ti-o lasa MSI TridentX in momentul in care il privesti pentru prima oara este aceea de eleganta retinuta, sobra. Sincer sa fiu apreciez acest lucru, iar cei care isi doresc un mediu de lucru ceva mai colorat pot apela cu incredere la MSI Mystic Light, pentru a personaliza dupa bunul plac solutia de iluminare prezenta pe masca frontala, respectiv inelul iluminat montat pe ventilatorul cooler-ului de procesor.

Desi discutam despre un sistem de dimensiuni reduse, avem de-a face cu o oferta completa pe partea de conectica, placa de baza si placa video oferind aceiasi conectori pe care i-am intalni si in cazul unui full tower. Nu in ultimul rand, pe partea frontala gasim doi conectori USB 3.1, un conector USB 3.1 Gen 2 Type-C, precum si doi conectori audio, in timp ce butonul Power este pozitionat pe latura superioara a carcasei.

Utilizarea unor componente de top a fost posibila datorita organizarii interioare, despre care vom discuta pe pagina urmatoare, respectiv datorita unei bune ventilatii. Astfel, atat latura inferioara, cat si latura superioara, sunt dotate cu orificii generoase de admisie / evacuare, acelasi lucru fiind valabil si in cazul celor doua laterale.

 


 

Comentarii

Un comentariu la: Review – MSI TridentX – Intel Core i7 9700K + Nvidia GeForce RTX 2080 in format ITX

  1. Nicu a scris pe:

    Buna seara,nu mai pot dormi,dimineata ma duc la banca si fac o refinantare.

Lasa-ne un comentariu: