Review – MSI TridentX – Intel Core i7 9700K + Nvidia GeForce RTX 2080 in format ITX

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 9 November, 2018.

Interior

 
Organizarea interioara este ingenioasa si logica, astfel incat MSI au putut utiliza procesoare si placi video high-end, o sursa interna, nu un alimentator extern ca in cazul altor sisteme de aceasta dimensiune, reusind sa ofere un sistem usor configurabil – placa de baza, placa video, memoriile si solutia de stocare pot fi inlocuite fara prea mari probleme de catre pasionatii DIY.

Carcasa lui MSI TridentX este impartita in 3 sectiuni distincte, pentru placa de baza, sursa si placa video. Astfel, placa video este montata intr-un compartiment dedicat, admisia aerului rece fiind realizata prin partea superioara a laturei din stanga, aerul cald fiind evacuat prin latura superioara, respectiv prin spatele carcasei.

Admisia aerului rece introdus de catre sursa in sistem este realizata prin partea inferioara a aceleiasi laturi, in timp ce sistemul de racire montat pe procesor utilizeaza latura inferioara si laterala pentru admisie si evacuare. SSD-ul M.2 este montat pe partea din spate a placii de baza, pe aceeasi latura cu placa video, dar intr-un compartiment separat, in timp ce unitatea de stocare de 2.5″ este montata intr-un lacas dedicat, deasupra compartimentului placii de baza.

Am apreciat faptul ca placa video este pozitionata in pozitia fireasca, perpendiculara pe sol, fenomenul de convectie naturala contribuind din plin la racirea componentei cele mai mari consumatoare de curent din sistem. De asemenea, un punct in plus de la mine pentru sleeving-ul negru al cablurilor sursei, respectiv pentru wire-management, incredibil de dificil de realizat intr-o carcasa de dimensiuni atat de reduse.

Singurele minusuri pe care le-am identificat sunt lipsa filtrelor de praf, respectiv mecanismul magnetic care fixeaza laterala din sticla in pozitie, mecanism care mie nu mi se pare destul de ferm, astfel incat geamul poate fi miscat cu usurinta in momentul in care transportam sistemul.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – MSI TridentX – Intel Core i7 9700K + Nvidia GeForce RTX 2080 in format ITX

  1. Nicu a scris pe:

    Buna seara,nu mai pot dormi,dimineata ma duc la banca si fac o refinantare.

Lasa-ne un comentariu: