Campionatul International de Overclocking – Austria 7.11.2009

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 24 November, 2009.

La scurt timp dupa ce ne-am intors de la Paris, invitatia a venit prompta si clara. “Organizam un concurs pentru cei mai buni overclockeri din Europa. Locurile sunt limitate, premiile sunt mari, spectacolul este obligatoriu. Veniti?”. Ce puteam sa zicem? Desi nu aveam cum sa ne pregatim intr-un timp atat de scurt, nu puteam sa refuzam o asemenea invitatie, asa ca am zis da si ne-am imbarcat intr-o noua aventura.

Austria este o tara deosebit de frumoasa, iar nivelul civilizatiei este unul care te face pe buna dreptate sa te simti putin invidios. In spiritul civilizatiei avansate si al culturalizarii maselor, printre multe alte initiative, exista conceptul de “Lange Nacht”. Acesta inseamna “noaptea cea lunga” si se organizeaza odata pe an, pentru fiecare tip de tematica. Un bun exemplu ar fi noaptea cea lunga a muzeelor (am inceput si noi de curand sa importam astfel de idei, ceea ce nu poate decat sa ne bucure). Ei bine, pe 7 Noiembrie, in Viena a fost organizata Lange Nach der Forschung, adica noaptea stiintei. Diverse evenimente tematice au avut loc in cadrul Universitatii din Viena, iar unul dintre acestea a fost Internationale Overlcocking-Meisterschaft, mai pe romaneste Concursul International de Overclocking.

.

1. Internationale Overclocking-Meisterschaft

1. Internationale Overclocking-Meisterschaft

Comentarii

4 comentarii la: Campionatul International de Overclocking – Austria 7.11.2009

  1. Walftob a scris pe:

    Foarte tare!! Apreciez faptul ca in Romania avem oameni ca voi, pasionatii de calculatoare. Urmarec fiecare stire si review de pe acest site, si pe Micutzu si Monstru ii cunosc de pe forumurile din Romania de multa vreme. Cu oameni ca voi ar trebui sa ne facem cunoscuti in lume, pacat insa de nivelul de trai. Mi-ar fi placut enorm sa am si eu astfel de posibilitati, dar mijloacele financiare pe care le am ma impiedica. Succes in continuare.

  2. Vlad a scris pe:

    Felicitari, va apreciez enorm si cred ca incet, incet incepem si noi sa ne facem un renume in vasta lume a overclockingului.

  3. foarte tare!! daca nu mai au ce face oamenii sa se distreze

  4. Vreau si eu sa ma distrez cu niste azot lichid….:))

Lasa-ne un comentariu: