Campionatul International de Overclocking – Austria 7.11.2009

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 24 November, 2009.

In culise

.

Asa cum va spuneam, intotdeuna in afara de concurs, de premii, de agitatia specifica luptei iminente, o alta latura deosebit de savuroasa a acestor competitii este ocazia de a schimba diverse pareri cu prietenii din alte tari. Si este absolut fascinant, deoarece diferente exista cu duiumul (varsta, nivel de trai, culturi diferite, etc) insa pasiunea comuna ne uneste pe toti intr-un mod absolut incredibil. Si de aceasta data am avut ocazia sa schimbam cateva pareri cu prieteni vechi sau noi, si chiar daca nu am castigat 5000 sau 2000 de Euro, cu siguranta putem spune ca ne-am intors de acolo mai bogati. Mare parte din prima zi am petrecut-o alaturi de prietenii din Grecia, insa spre sfarsitul serii i-am lasat pe hipro5 si gprhellas sa se odihneasca si am avut o discutie nocturna cu SF3D, Sampsa, Kiwi si Sam. In ce-a de-a doua zi am avut ocazia sa petrecem ceva mai mult timp cu baietii din Austria si ne-a facut o deosebita placere conversatia avuta in timpul pranzului, tinand cont ca nu mai avusesem ocazia sa ne intalnim pana atunci. De asemenea, Tiborr si Moonman, din Slovenia, ne-au primit in camera lor pentru o scurta sesiune de impresii chiar inaintea concursului. Faptul ca nu am reusit ceea ce ne propusesem (o lupta pe cinste in 3DMark Vantage) ne-a suparat destul de mult, insa prezenta unor oameni deosebiti, care impartasesc aceeasi pasiune, ne-a facut sa uitam de insuccesul din cadrul competitiei. Sa speram ca pe viitor le vom avea pe amandoua.

Gprhellas, n3ocort3x and DiTech – Thank you very much for the pictures, my friends!!!

.

Together 0

Together 01

Together 03

Together 04

Together 05

Together 06

Together 08

Together 09

Together 10

Together 11

Viena 1

Viena 2

Grecia 7

Comentarii

4 comentarii la: Campionatul International de Overclocking – Austria 7.11.2009

  1. Walftob a scris pe:

    Foarte tare!! Apreciez faptul ca in Romania avem oameni ca voi, pasionatii de calculatoare. Urmarec fiecare stire si review de pe acest site, si pe Micutzu si Monstru ii cunosc de pe forumurile din Romania de multa vreme. Cu oameni ca voi ar trebui sa ne facem cunoscuti in lume, pacat insa de nivelul de trai. Mi-ar fi placut enorm sa am si eu astfel de posibilitati, dar mijloacele financiare pe care le am ma impiedica. Succes in continuare.

  2. Vlad a scris pe:

    Felicitari, va apreciez enorm si cred ca incet, incet incepem si noi sa ne facem un renume in vasta lume a overclockingului.

  3. foarte tare!! daca nu mai au ce face oamenii sa se distreze

  4. Vreau si eu sa ma distrez cu niste azot lichid….:))

Lasa-ne un comentariu: