OMEN Modding Contest – The Aftermath

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 2 August, 2019.

Castigatori

 
Fata de alte concursuri de modding organizate pana acum in Romania, OMEN Modding Contest a venit cu o abordare proaspata, menita sa incurajeze creativitatea. Astfel, participantii au trebuit sa isi imagineze cel mai spectaculos sistem care poate fi construit avand ca baza OMEN X by HP, urmand ca proiectul castigator sa fie rasplatit, pe langa un premiu considerabil, cu transpunerea in realitate a design-ului imaginat de autor, impreuna cu echipa LAB501.

In acest concurs s-au inscris peste 50 de entuziasti din toata tara, cu o serie de proiecte extrem de variate si originale. Locul al III-lea, premiat cu un set de periferice de gaming OMEN by HP (Sequencer + Minframe + Reactor), a fost adjudecat de unul dintre cititorii nostri, mai precis Eduard Burlacu. Pe locul II s-a pozitionat proiectul lui Rares-Cristian Cioloca, premiat cu monitor de gaming OMEN by HP 27 Z4D33AA QHD, in timp ce locul I a fost ocupat de Georgian Cristin Ciobanu.

Acesta a castigat un notebook OMEN by HP 17-AN107NQ, precum si ocazia de a participa alaturi de echipa LAB501 in transformarea proiectului sau in realitate, eveniment care a avut loc pe data de 11 Mai, intr-o locatie special amenajata in acest scop de catre HP.

 

Fotograf – Radu Isaila

Locul I – Georgian Cristin Ciobanu

Locul II – Rares-Cristian Cioloca

Fotograf – Radu Isaila

Locul III – Eduard Burlacu

Comentarii

4 comentarii la: OMEN Modding Contest – The Aftermath

 1. Cristian G a scris pe:

  Salutare Monstru, N10 si Plus au sosit pt testare ?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Salutare, nu

 3. Alexandru-Daniel a scris pe:

  Felicitari castigatorului,
  dar mai ales echipei motivate care a pus proiectul in practica.
  Eu ii cunosteam creatiile anterioare de pe alt site.
  Nu imi placea atat de mult rezultatul (fiindca imi plac carcasele simple si sobre) cat drumul pana la el, ingeniozitatea…

 4. Cristian G a scris pe:

  Multumesc pt informare .
  Sunt f curios daca 9825 va reusi ( dupa 2 esecuri consecutive -9810 9820) sa depaseasca Snapdragonul ca performanta si ca frugalitate in consum. 7 nm. Ce ne rezerva oare viitorul ?
  Oare vom apuca CPU x86 cu gravare de 1-2 nm , 8 core si racite pasiv chiar pt frecv max turbo si P< 7-8 W ?

Lasa-ne un comentariu: