KFA2 GTX 1080 EXOC SNIPER – GeForce GTX 1080 Round-up

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 9 December, 2016.

Sub capota

 
PCB-ul este construit cu simt de raspundere, etajul de alimentare fiind alcatuit din 5+2 faze. O surpriza placuta am avut in momentul in care am observat punctele de masura dispuse pe latura superioara a PCB-ului, pentru overclockerii care se respecta… suficient de mult incat sa aibe nevoie de asa ceva… dar nu suficient de mult incat sa nu incerce asta pe Pascal.

Sistemul de racire este destul de usor, fiind alcatuit dintr-o baza de cupru, 4 heatpipe-uri si un radiator de aluminiu. Memoriile sunt racite cu ajutorul unui radiator pozitionat in jurul pastilei de cupru, in timp ce etajul de alimentare beneficiaza de prezenta unui radiator din aluminiu separat.

Singura problema pe care am observat-o la acest capitol a fost pasta termica a carei aplicare imi aduce aminte de “pastila” pe care o gasim deobicei pe cooler-ele stock ale procesoarelor mai vechi. Stiu ca nu ar trebui sa folosesc cuvinte precum smecleu sau scarmaz intr-un review…dar uitati-va doar la urma de pasta din poza cu numarul 3… Si nu, nu as fi insistat asupra acestui aspect daca temperatura nu s-ar fi imbunatatit cu 2 oC dupa ce am sters… scarmazul si l-am inlocuit cu MX-4 aplicat omeneste.
 
subcapota-01

subcapota-02

subcapota-03

subcapota-04

subcapota-05

Comentarii

Un comentariu la: KFA2 GTX 1080 EXOC SNIPER – GeForce GTX 1080 Round-up

  1. Darkzoneslut a scris pe:

    La cat costa placa asta… sigur asi prefera un GTX 1070 in schimb. Cu ceva OC ma joc la fel de bine orice joc la 1080p sau chiar 1440p.

    GTX 1080 sunt prea scumpe pentru ce ofera. Marketingul jegos a celor de la Nvidia a depasit orice limita si asta din cauza ca obositii de la AMD nu mai pot tine pasul cu ei si n-au cum sa mai concureze cu Nvidia. Nvidia a devenit monopol pe piata de GPU desktop, ei sunt cei care dictieaza tot acum. AMD doar linge oasele dupa ce Nvidia manaca toata carnea… jalnica situatie.

Lasa-ne un comentariu: