Review – HyperX SAVAGE EXO 480GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 14 May, 2019.

Concluzii

 
Cu exceptia lui Plextor EX-1, HyperX SAVAGE EXO este cea mai rapida unitate de stocare externa testata de noi, putand fi utilizat atat pentru transportul rapid al datelor, cat si pentru extinderea capacitatii de stocare a consolelor de ultima generatie sau a notebook-urilor, in special daca discutam despre ultra-portabile echipate cu un singur slot M.2.

Practic, avem de-a face cu viteze net superioare fata de o unitate de stocare mecanica, prin urmare, daca SSD-ul inclus in notebook-ul pe care il folositi nu are o capacitate de stocare suficient de mare pentru nevoile voastre, HyperX SAVAGE EXO reprezinta o solutie convenabila si rapida, mult mai practica decat un HDD, fie el intern sau extern.

Conectivitatea USB 3.1 Gen 2 Type-C asigura compatibilitatea cu o multitudine de dispozitive moderne, iar pentru cei care utilizeaza un notebook sau un PC mai vechi, avem la dispozitie cablul USB -> USB Type-C inclus in pachet. Mai mult decat atat, HyperX SAVAGE EXO poate fi transportat cu usurinta, avand dimensiuni reduse (123.82 x 48.61 x 10.24mm) si cantarind numai 56g.

Per total, avem de-a face cu o solutie moderna, usoara si rapida, compatibilia cu majoritatea dispozitivelor existente pe piata in acest moment, inclusiv console de ultima generatie.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – HyperX SAVAGE EXO 480GB

Lasa-ne un comentariu: