Review – HyperX SAVAGE EXO 480GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 14 May, 2019.

Concluzii

 
Cu exceptia lui Plextor EX-1, HyperX SAVAGE EXO este cea mai rapida unitate de stocare externa testata de noi, putand fi utilizat atat pentru transportul rapid al datelor, cat si pentru extinderea capacitatii de stocare a consolelor de ultima generatie sau a notebook-urilor, in special daca discutam despre ultra-portabile echipate cu un singur slot M.2.

Practic, avem de-a face cu viteze net superioare fata de o unitate de stocare mecanica, prin urmare, daca SSD-ul inclus in notebook-ul pe care il folositi nu are o capacitate de stocare suficient de mare pentru nevoile voastre, HyperX SAVAGE EXO reprezinta o solutie convenabila si rapida, mult mai practica decat un HDD, fie el intern sau extern.

Conectivitatea USB 3.1 Gen 2 Type-C asigura compatibilitatea cu o multitudine de dispozitive moderne, iar pentru cei care utilizeaza un notebook sau un PC mai vechi, avem la dispozitie cablul USB -> USB Type-C inclus in pachet. Mai mult decat atat, HyperX SAVAGE EXO poate fi transportat cu usurinta, avand dimensiuni reduse (123.82 x 48.61 x 10.24mm) si cantarind numai 56g.

Per total, avem de-a face cu o solutie moderna, usoara si rapida, compatibilia cu majoritatea dispozitivelor existente pe piata in acest moment, inclusiv console de ultima generatie.
 

Comentarii

4 comentarii la: Review – HyperX SAVAGE EXO 480GB

 1. G liviu a scris pe:

  daca placa de baza suporta 4266 mhz iar kitul de mem este de 4400 mhz XMP mai este functional?
  sau va trebui sa punem valoarea de 4266 mhz madual?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Frecventala care poate rula memoria depinde de trei lucruri – frecventa memoriei, controller-ul de memorie integrat in procesor si placa de baza. Presupun ca este vorba despre o platforma Intel, caz in care poti seta memoriile atat la 4400 cat si la 4266 si in ambele cazuri ar trebui sa mearga, ajustand corespunzator tensiunile de alimentare pentru procesor, IMC si memorie.

 3. sergiu a scris pe:

  Salut. La pagina 4, spui ca atinge “respectiv ~300MB/s pentru scriere” dar din print-screen reiese ca atinge 106.9 MB/s.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Sergiu, vezi in ATTO si AS SSD

Lasa-ne un comentariu: