Prezentare – ASUS Maximus XII Formula, ASUS Maximus XII Hero Wi-FI si ASUS ROG Strix Z490-I Gaming

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 30 April, 2020.

ASUS Maximus XII Formula

 
Continuam seria articolelor dedicate lansarii placilor de baza Z490 in ordinea in care acestea au ajuns la noi, iar urmatorul producator harnic a fost ASUS, cu doua modele high-end din gama Maximus si un model ITX din gama Strix. Este vorba despre ASUS Maximus XII Formula, ASUS Maximus XII Hero Wi-FI si ASUS ROG Strix Z490-I Gaming, trei placi de baza Z490 ticsite cu dotari, fiecare incercand sa ne atraga atentia in felul sau.

Astfel, ASUS Maximus XII Formula si ASUS Maximus XII Hero Wi-FI reprezinta coloana vertebrala a seriei ROG, oferind majoritatea dotarilor de care am putea avea nevoie, pentru un pret ceva mai accesibil decat in cazul modelelor de varf, mai precis Maximus XII Extreme si Maximus XII Apex.

La polul opus, ASUS ROG Strix Z490-I Gaming incearca sa ofere cat mai multe dotari intr-un format extrem de compact, fiind gandita pentru fanii sistemelor ITX. Asa cum stiti, am avut intotdeuna o slabiciune pentru sistemele mici si puternice, iar ASUS ROG Strix Z490-I Gaming se incadreaza perfect in aceasta categorie, prin urmare este cat se poate de clar care este modelul meu favorit din acest articol.

Asta nu inseamna insa ca ASUS Maximus XII Formula si ASUS Maximus XII Hero Wi-FI nu ne atrag atentia… ba chiar din contra…
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: