Prezentare – MSI Creator TRX40

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 21 November, 2019.

 
MSI Creator TRX40 este o placa de baza cu adevarat masiva si nu doar pentru ca discutam despre un model in format E-ATX. Toate elementele care ne atrag atentia sunt supradimensionate, de la socket-ul sTRX4 care impresioneaza de fiecare data prin dimensiuni, indiferent de placa de baza si pana la sistemul de racire alcatuit din radiatoare de mari dimensiuni, conectate intre ele cu ajutorul unui heatpipe.

MSI Creator TRX40 este dotata cu patru slot-uri PCI-E 4.0 x16 (x16/x8/x16/x8) si trei conector M.2, protejati de heatsink-uri dedicate. Placa de baza suporta 4 conectori USB 2.0 frontali, 4 conectori USB 3.1 Gen 1 frontali, un conector USB 3.1 Type-C frontal si 6 dispozitive S-ATA 3. Nu in ultimul rand, fiind vorba despre o placa de baza high-end, butoanele on-board si debug led-ul sunt prezente la datorie, insa nu mai gasim si butonul pentru selectarea profilelor de overclocking .

La capitolul audio avem de-a face cu un codec 7.1 Realtek ALC1220, combinat cu un Realtek ALC4050H si condensatori japonezi auriti, in timp ce conectivitatea la retea este asigurata de catre un controller Intel I211AT Gigabit LAN si un controller Aquantia AQC107 10-Gigabit LAN, pentru conexiunile LAN, respectiv de o solutie Intel Wi-Fi 6 AX200 pentru conexiunea fara fir.

Evident, dotarile nu se opresc aici, MSI Creator TRX40 fiind echipata cu iluminare RGB, 3 conectori pentru benzi led, un conector pentru accesorii RGB Corsair, 9 conectori PWM pentru ventilatoare sau pompe si doi conectori EPS12v cu 8 pini pentru alimentarea procesorului.
 

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – MSI Creator TRX40

Lasa-ne un comentariu: