Prezentare – MSI Creator TRX40

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 21 November, 2019.

Concluzii

 
Dupa cum putem vedea, MSI Creator TRX40 duce mai departe reteta aplicata in cazul modelului X399 echivalent, insa o rafineaza, adaugand noi dotari, cum ar fi conectivitatea 10 Gigabit Lan, respectiv conectivitatea Intel Wi-Fi 6 AX200, imbunatatiri aduse la capitolul conectica, respectiv la capitolul racire, cele mai noi tehnologii specifice platformei TRX40 si nu in ultimul rand un etaj de alimentare construit ca un tanc.

Nu in ultimul rand, cei de la MSI au dus seria Creator in directia care trebuie, MSI Creator TRX40 fiind echipata cu o singura zona iluminata RGB, accentul fiind pus pe eleganta, lucru care este clar inca din momentul in care vedem pentru prima data ambalajul. Ce-i drept, majoritatea celor care vor achizitiona un procesor Threadripper 3 il vor utiliza cel mai probabil in scopuri lucrative, motiv pentru care aspectul minimalist, elegant, se potriveste de minune. Bonus – acesta este pastrat si in cazul BIOS-ului.

Din punctul meu de vedere, in momentul de fata placile de baza TRX40 sunt acele exemple prin care fiecare producator incearca sa arate de ce este capabil cu adevarat, iar MSI Creator TRX40 nu dezamageste deloc la acest capitol, fiind o adevarata demonstratie de forta din partea celor de la MSI.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – MSI Creator TRX40

Lasa-ne un comentariu: