Prezentare – Z590 AORUS Master, Z590 AORUS Pro AX si Z590I AORUS Ultra

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 8 February, 2021.

 
Z590I AORUS Ultra este o bijuterie in format ITX, numai buna pentru un sistem puternic si compact. La capitolul dotari, avem de-a face cu un slot PCI-E 4.0 x16, 4 conectori S-ATA 3, precum si doua slot-uri M.2 NVMe, mai precis unul pe partea din spate a placii de baza (PCI-E 3.0) si unul ascuns de sistemul de racire al chipset-ului (4.0).

Z590I AORUS Ultra este echipata cu o solutie Realtek 2.5Gbe LAN, o placa de retea wireless Intel WiFi 6 AX200 802.11ax & BT 5.1, precum si o solutie audio bazata pe chipset-ul Realtek ALC1220-VB, in tandem cu deja clasicii condensatori aurii japonezi.

Lista dotarilor continua cu 3 conectori pentru ventilatoare, in pachet fiind incluse 3 prelungitoare pentru acestea, un conector RGB, un conector ARGB, un header frontal USB 3.2 Gen 1 Type-C, un header frontal USB 3.2 Gen 1, un header frontal USB 2, precum si un conector proprietar pentru front-panel, care poate fi utilizat impreuna cu adaptorul / prelungitor inclus in pachet.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Z590 AORUS Master, Z590 AORUS Pro AX si Z590I AORUS Ultra

 1. Dor a scris pe:

  Complet de acord cu finalul: “Ramane de vazut pentru ce preturi vor fi comercializate […] in magazine si cand exact isi vor face aparitia”. Contează prețul și celorlalte componente. Acum un procesor cu grafică integrată e mai atrăgător ca niciodată.

 2. Costin a scris pe:

  Aș adăuga că la fel de bine o să trebuiască să analizăm și performanța și prețul procesoarelor din seria Rocket Lake pentru a alege tabăra.
  Dacă mai aveți plăcile la îndemână.. ce serie este chipul ITE? 😀
  Să știu dacă mai dau plasă cu 7mii de headere PWM ce sheruiesc acelasi canal PWM..

  Aș mai fi curios de ce tot bagă pe gât wifi 😐

Lasa-ne un comentariu: