Prezentare – Z590 AORUS Xtreme Waterforce

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 15 April, 2021.

Z590 AORUS Xtreme Waterforce

 
Exista placi de baza… si exista placi de baza, daca intelegeti ce vreau sa zic. Majoritatea modelelor sunt gandite pentru a oferi un raport calitate / pret cat mai apropiat de media segmentului din care fac parte, acest raport fiind cu atat mai important cu cat ne apropiem de segmentul entry-level. La polul opus, exista o categorie de placi de baza unde pretul, sau raportul calitate / pret pur si simplu nu conteaza. O categorie restransa, de care se vor bucura doar o mana de entuziasti, complet inaccesibila muritorilor de rand.

Nu, nu ma refer la segmentul high-end, ci la exclusivistul segment ultra high-end, unde doar cativa producatori se incumeta sa lanseze modele, in general cate un model per generatie. Iar in cazul modelului AORUS dedicat seriei Z590, este vorba despre Z590 AORUS Xtreme, despre care v-am povestit deja in urma cu o luna. Ei bine, asa cum ne-au obisnuit GIGABYTE in ultimii ani, Z590 AORUS Xtreme mai are un frate, chiar si mai exclusivist si costisitor, daca va puteti imagina asa ceva.

Este vorba despre monstruosul Z590 AORUS Xtreme Waterforce, in esenta aceeasi placa de baza ca si Z590 AORUS Xtreme, livrata insa cu alte accesorii, printre care si un monoblock urias care raceste atat procesorul, cat si toate componentele importante de pe placa de baza.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Z590 AORUS Xtreme Waterforce

Lasa-ne un comentariu: