Prezentare – Z590 AORUS Xtreme Waterforce

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 15 April, 2021.

 
La fel ca si in cazul lui Z590 AORUS Xtreme, pachetul modelului Waterforce contine toate cablurile imaginabile si inimaginabile, de la clasicele cabluri S-ATA matisate si pana la senzori de temperatura, cabluri si adaptoare pentru conectarea benzilor ARGB, prelungitor pentru conectorii Front Panel, precum si stick-ul USB cu driveri si utilitare si clasicele sticker-e AORUS.

Pe langa acestea, in pachet gasim si un DAC de calitate, care se conecteaza la un port USB-C, putand oferi o experienta front audio superioara pentru casti, atat pentru desktop, cat si pentru smartphone-urile moderne. ESSential USB DAC, cum il denumesc cei de la GIGABYTE, incorporeaza un chip ESS Sabre HiFi ES9280CPRO si a fost introdus pentru prima oara in pachetul modelelor Xtreme din seria Z490.

Fata de modelul Z590 Xtreme, de aceasta data gasim in pachet si AORUS PRO Gen4 AIC Adaptor GC-2XM2G4, o placa de extensie PCI-E pe care putem monta doua SSD-uri NVMe, precum si un controller pentru ventilatoare, denumit AORUS RGB Fan Commander.

Cu ajutorul acestuia, in loc sa conectati ventilatorul la placa de baza, il veti conecta la portul respectiv de pe Fan Commander, fiecare cablu fiind echipat cu un conector 4pin PWM, un conector 3pin RGB si un conector 4pin RGB, putand fi utilizate astfel o multitudine de modele de ventilatoare RGB disponibile pe piata. Nu in ultimul rand, in acest fel putem utiliza pana la 16 ventilatoare (fata de 8, cat ofera placa de baza)

AORUS RGB Fan Commander este alimentat cu ajutorul unui conector S-ATA si poate fi controlat prin interfata USB, in pachet fiind inclus si un cablu pentru conectarea la un header frontal USB 2.0. Controller-ul poate fi pozitionat oriunde in carcasa, datorita suprafetei magnetice de pe spate, iluminarea poate fi controlata cu ajutorul solutiei RGB Fusion, in timp ce viteza de rotatie a ventilatoarelor poate fi controlata cu ajutorul aplicatiei GIGABYTE Smart Fan.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: