AFOX – GTX 550 Ti Multicard

Scris de: , in categoria: Placi video, in 15 March, 2011.


.

Afox GTX 550 Ti

.

Dupa cum bine stiti, lab501 a tratat intotdeuna produse interesante, indiferent de disponibilitatea acestora in Romania sau de renumele companiei. Am cautat intotdeuna cele mai interesante brand-uri, chiar daca unele dintre acestea erau la inceput absolut obscure. O astfel de descoperire am facut-o anul trecut in cadrul Computex-ului, unde am avut ocazia sa admiram produsele celor de la Afox, si sa ma conving ca avem de-a face cu un brand destul de interesant incat sa merite sa il prezentam in paginile noastre. Ei bine, astazi a venit momentul in care aruncam o prima privire a unui produs proaspat iesit de pe linia de productie a celor de la Afox, mai precis Afox GTX 550 Ti.
.

Comentarii

4 comentarii la: AFOX – GTX 550 Ti Multicard

 1. Sunshine a scris pe:

  Un lucru mi s-a parut foarte ciudat…Sistemul de racire pare identic cu Vapor-X -ul de la Sapphire, de pe HD5770…Au vreo legatura cele doua firme?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Nu cred ca au nici o legatura, dar Afox au mai produs si in regim OEM pentru alti producatori.

 3. diabloss a scris pe:

  Fara suparare 550ti nu e altceva decat marketing prin care se incearca acoperirea unui segment de piata pe care AMD detine prima pozitie.
  Detin un sli de evga 450 sc si mai mult de 15% performanta cu 550ti sli nu se obtine…si acei 15% parerea mea e ca provin de la bus-ul memoriei pe 192bit…pretul platit de circa 80 de euro pentru extra 15% performanta nu se justific.
  Tot ca o parere proprie…pana la aparitia DX12 si a placilor dx12 si/sau o eventuala schimbare de arhitectura nici o placa video de pe piata nu isi justifica pretul actual.
  pretul corect actual ar trebui sa fie
  entry level pana in 50 eur
  mid level pana in 100 eur
  high end pana in 200 eur

  cu stima
  Ovidiu

 4. scorpion88 a scris pe:

  sal diabloss e ma ibuna gts 450 decit gtx 550 ti eu vrea sa iau avga gtx 550 dar nu stiu pe care sa o iau din cele 2 placi video ori gts 450 ori gtx 550

Lasa-ne un comentariu: