ASUS Geforce GTX 680 DirectCU II TOP Review

Scris de: , in categoria: Placi video, in 16 May, 2012.

 

GeForce GTX 680 este un GPU fascinant daca luam in calcul puterea oferita si comparam cu dimensiunea pastilei de siliciu sau cu simplitatea debordanta a PCB-ului de referinta NVIDIA, constructiv parca si batranul 8800GT pare mai vanjos. Nu, nu este o placa pentru overclocking extrem si nici nu beneficiaza de un pret pe masura complexitatii dar trebuie sa recunoastem ca este o placa perfecta pentru gaming si pentru overclocker-ul de duminica.

Subiectul articolului nostru de astazi este ASUS Geforce GTX 680 DirectCU II TOP, o placa video ce are un PCB complet modificat fata de varianta de referinta, ceea ce o face sa para in sfarsit o placa high-end. Solutia de racire este DirectCU II ce este mult mai mare si mai masiva decat micutul cooler vapor-chamber ce echipeaza varianta de referinta NVIDIA.

Dupa cum ati putut ghici si dupa sufixul TOP din denumire, modelul testat de noi astazi vine gata overclock-at din fabrica la 1137MHz (1202MHz cu Turbo) de la standardul NVIDIA care este 1000MHz (1110MHz cu Turbo). Totusi in testele noastre, placa video a urcat in permanenta la 1267MHz ceea ce inseamna ca 1202MHz e frecventa minima la care va rula placa (probabil atunci cand rulam o aplicatie foarte stresanta si avem o temperatura ambientala de 50 grade C).

 

 

 

Comentarii

3 comentarii la: ASUS Geforce GTX 680 DirectCU II TOP Review

  1. Futerix a scris pe:

    Penibili astia de la asus cu HDT lol de 2 lei…au failat la multe placi si tot nu iau masuri…

    Felicitari pentru review.

  2. Eu sunt de parere ca Gt`urile au fost foarte buna .. au avut fail la cateva intradevar…

  3. mihaitza 90 a scris pe:

    baza este foarte slabuta din punctul meu de vedere si era optim ca nucleul sa acopere toate heatpipe-urile daca tot au pus HDT, pe cand aici nici macar 3 nu le acopera celelalte 2 sunt cam useless, credca avea aceeasi performanta la racire si cu 3 heatpipes

Lasa-ne un comentariu: