Nvidia GeForce RTX 4090 & RTX 4080 – Part IV – Nvidia GeForce RTX 4080 Founders Edition

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 15 November, 2022.

Consum, temperaturi, nivel de zgomot

 
Daca aveam impresia ca performanta este una remarcabila iar saltul generational este unul mai mult decat multumitor, acest lucru devine cu atat mai spectaculos cand punem in balanta si consumul. Consumul total al sistemului a fost de 411W in cazul lui RTX 4080 FE, cea mai mica valoare masurata intre placile testate astazi!

De asemenea, sistemul de racire urias isi face treaba cu brio, temperatura nucleului grafic atingand 64 oC, in conditiile in care nivelul de zgomot este tinut sub control, aparatul de masura indicand 41.9 dB. O temperatura mai mult decat buna pentru o placa grafica high-end si nici un motiv de ingrijorare pentru utilizatori.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Nvidia GeForce RTX 4090 & RTX 4080 – Part IV – Nvidia GeForce RTX 4080 Founders Edition

  1. eidos a scris pe:

    Sincer asta e placa ce trebuia sa se denumeasca RTX 4070, iar pretul e de japca

  2. Sergiu a scris pe:

    @eidos: faci confuzie cu 4080 de 12GB care nu se mai lanseaza.

  3. sevenrulz a scris pe:

    Am citit acest review in detaliu si mi-am adus aminte ca iubesc ideea de calculator de cand ma stiu si cu toatea astea, nu am avut niciodata unul top specs. Dupa parcurgerea acest review, am hotarat ca este momentul potrivit sa imi fac un sistem care sa includa RTX4090. Multumesc pentru review si ca desi in ultimii ani nu am mai fost asa activ pe lab501, cineva a continuat sa-si faca treaba cu cel putin aceeasi pasiune si dedicare. Succes!

Lasa-ne un comentariu: