Review – Sparkle Intel Arc A580 ORC OC

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 10 October, 2023.

Consum, temperaturi, nivel de zgomot

 
Intel se afla la prima generatie de placi grafice dedicate, produse in litografie pe 6nm, drept urmare nu ne putem astepta la aceeasi eficienta ca in cazul celor doi competitori, cu state vechi de plata in domeniu. Astfel, aparatul pentru masura consumului la priza indica un maxim de 355W trasi din priza, in timp ce PCAT-ul ne indica o medie de 206W si un maxim de 257W. La capitolul temperaturi nu avem de ce sa ne facem griji, nucleul grafic atingand o temperatura maxima de 70 oC, ventilatoarele ajungand la 42.1 dB.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Sparkle Intel Arc A580 ORC OC

  1. Dor a scris pe:

    E mare diferența dintre vârful de gama și “entry-level “. Parcă am compara produse duse la extrem, cu “clone” făcute pe vapor… nu știu dacă sa râd sau sa plâng. Până una alta mă încăpățânez să păstrez același buget, 200-300eur pentru wqhd, și să-mi hrănesc alte pasiuni!

  2. Doru a scris pe:

    Excelenta treaba facuta de Intel. In ritmul acesta in cativa ani vor recupera cu siguranta decalajul de experienta in domeniu; sa nu uitam de cat timp activeaza ceilalti doi mari actori pe aceasta piata. Sper vor rezolva si problema consumului exagerat, mai ales in idle
    In ceea ce priveste articolele, nu se poate evidentia in grafice placa curenta mai bine? Bold sau alta culoare eventual.
    Multumim pentru munca depusa.

Lasa-ne un comentariu: