Review – Sparkle Intel Arc A580 ORC OC

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 10 October, 2023.

Prezentare

 
Sparkle Intel Arc A580 ORC OC este livrata intr-un ambalaj elegant, in pachet fiind incluse placa grafica si un cupon pentru doua jocuri gratuite, mai precis Gotham Knights si Ghostbusters – Spirits Unleashed. Placa video se incadreaza perfect in linia de design Intel, fiind imbracata intr-o carcasa albastra, intrerupta pe latura superioara de logo-ul Sparkle. Acesta foloseste tehnologia ThermalSync, culoarea sa schimbandu-se in functie de temperatura nucleului grafic.

Sparkle Intel Arc A580 ORC OC este echipata cu un sistem de racire dual-fan, bazat pe doua ventilatoare Axl, un radiator solid, echipat cu 5 heatpipe-uri si un backplate metalic cu dublu rol. La capitolul conectica avem de-a face cu doi conectori PCI-E 8 pin, precum si cu 2 conectori Display Port 2.0 si 2 conectori HDMI 2.0.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Sparkle Intel Arc A580 ORC OC

  1. Dor a scris pe:

    E mare diferența dintre vârful de gama și “entry-level “. Parcă am compara produse duse la extrem, cu “clone” făcute pe vapor… nu știu dacă sa râd sau sa plâng. Până una alta mă încăpățânez să păstrez același buget, 200-300eur pentru wqhd, și să-mi hrănesc alte pasiuni!

  2. Doru a scris pe:

    Excelenta treaba facuta de Intel. In ritmul acesta in cativa ani vor recupera cu siguranta decalajul de experienta in domeniu; sa nu uitam de cat timp activeaza ceilalti doi mari actori pe aceasta piata. Sper vor rezolva si problema consumului exagerat, mai ales in idle
    In ceea ce priveste articolele, nu se poate evidentia in grafice placa curenta mai bine? Bold sau alta culoare eventual.
    Multumim pentru munca depusa.

Lasa-ne un comentariu: