Noctua NH-U14S si NH-U12S review

Scris de: , in categoria: Racire, in 19 July, 2013.

TRUE vs NH-U12S

P1320630

true vs noctua

Batranul TRUE se confrunta cu noul Noctua, o batalie interesanta care arata din nou o performanta foarte buna la TDP mediu pentru micul NH-U12S. Cu acest cooler Noctua a realizat din nou ceva impresionant: cu o suprafata de disipare mai mica decat la TRUE, cu un heatpipe in minus (care nu prea conteaza la TDP mediu), a reusit o performanta ceva mai buna.

La primul contact vizual cu NH-U12S am ras, dar acest cooler a reusit multe cu putin, si este foarte bine sa avem in oferta de coolere un asa exemplar, foarte util si cand spatiul este o problema.

Odata cu cresterea TDP-ului, fostul rege al coolerelor face legea, invingand cele doua coolere Noctua, diferenta de performanta fiind foarte mare.

TIM comp

Comentarii

7 comentarii la: Noctua NH-U14S si NH-U12S review

 1. Nicu (MadMaxXx) a scris pe:

  Felicitari pt articol !!! Treaba de nota 10 ******* !

 2. Allin a scris pe:

  [email protected] te rog spune-mi la ce tensiune pot urca un i7 3930k ca să-l pot tacta la 4,6 Ghz cu un Thermalight SB-E? Sunt pe cale să-mi iau un astfel de cooler şi vreau să ştiu părerea ta de profesionist. Se poate compara în testul tău un i7 3930k cu procesorul folosit de tine? Ies aceleaşi temperaturi?

 3. @ Nicu

  Multumesc

  @ Alin

  Nu poti compara pentru sunt componenete diferite, conditii diferite..etc
  Voltajul trebuie sa il gasesti tu prin incercari, daca prinzi un CPU bun e posibil sa mearga 4600mhz la voltaj mic, oricum Silver Arrow SB-E e pregatit si pentru TDP-uri mari.

 4. Si cand ma gandescc ca ND-14 meu are deja 3 ani 🙂

 5. NH-D14

 6. Those CPU coolers are really great 🙂

 7. Marian Iftimie a scris pe:

  Foarte multumit sunt si eu de cele cu racire pe apa.

Lasa-ne un comentariu: