Corsair Obsidian 350D Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 15 January, 2014.

Corsair Obsidian 350D

 

Imi amintesc si acum momentul cand Corsair a introdus pe piata seria de carcase Obsidian, reusind sa impinga ergonomia la un alt nivel si sa faca wire-managementul mai usor ca niciodata cu modelul 800D. De atunci au trecut ani, producatorul si-a extins gama de carcase pentru a acoperi toate segmentele de marime cat si de pret.

Subiectul articolului de astazi, Obsidian 350D, este pana acum singura carcasa mATX din seria Obsidian a celor de la Corsair. Cum tendinta generala este spre miniaturizare, un sistem puternic motorizat de o placa de baza mATX care poate fi dotat chiar si cu 2 placi video in SLI / CFX nu mai este demult ceva extravagant.

Dupa cum puteti banui, 350D s-a bucurat de foarte mult succes peste hotare, singurul aspect care a facut ca acest lucru sa nu fie resimtit si in Romania fiind pretul destul de ridicat: ~450RON pentru varianta cu geam lateral pe care o vom analiza si noi astazi.

 

_MG_6211

 

Comentarii

3 comentarii la: Corsair Obsidian 350D Review

  1. Nu e 100% mATX, dar sunt sigur ca al 5-lea bracket PCI e pentru a acomoda o placa video secundara de inaltime dubla in pozitia a 4-a (daca al doilea slot PCIe e situat acolo.)

  2. Dan a scris pe:

    Aveti idee cat loc este in partea de sus intre placa de baza si “tavan”. As vrea sa stiu de fapt (in afara de 25mm grosimea unui ventilator) ce grosime maxima ar putea avea un radiator de apa

  3. me a scris pe:

    http://www.guru3d.com/articles_pages/corsair_obsidian_350d_review,2.html

    se pare ca un radiator de pana in 280mm e ok.

Lasa-ne un comentariu: