BIOSTAR TP67XE Preview

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 17 December, 2010.


Operatiunea “Planul diabolic” este in plina desfasurare, desi in ultima vreme am avut treaba cat pentru un trimestru intreg. Asta este, nici zapada, nici ploaia si nici placile video nu vor zadarnici planul nostru, asa ca astazi vorbim din nou despre o placa de baza LGA 1155. Sincer sa fiu, am si pierdut numaratoarea si nici macar nu mai stiu a cata placa de baza LGA 1155 pe care o prezentam este, insa va asigur ca Biostar TP67XE merita atentia voastra. Vorbim totusi despre Biostar, parintii lui TPower I45, una dintre putinele placi fabuloase pentru overclockeri fabricate in jurul chipset-ului P45.

Asa cum poate v-ati dat seama, de obicei Biostar fabrica trei modele in jurul unui chipset important, un m-ATX care deschide gama, un TP care este calul de bataie al seriei si un TPower Ixx, care este varful de gama al seriei. De data aceasta, producatorul taiwanez si-a schimbat abordarea, anuntand numai primele doua modele. Probabil ca exista si un TPower undeva in plan, care va ingloba, poate, tehnologii noi care vor aparea in 2011 si va scuti producatorul de nevoia de a lansa un refresh al gamei (asa cum s-a intamplat cu majoritatea producatorilor de placi de baza in cazul chipset-urilor X58 si P55, fiecare gama beneficiind de un refresh cu USB 3, S-ATA 3, s.a.m.d.). In orice caz, acest lucru nu ne dezavantajeaza, ba din contra; placile din seria TP sunt deobicei perfecte pentru overclockeri, mai ales pentru cei cu un buget limitat. Dispun de toate functiile necesare fara a integra nimic inutil, fara nici o exagerare, fara nici un bling-bling; motiv pentru care au intotdeuna un pret foarte bun. Ce am putea sa ne dorim mai mult de la o placa de baza decat sa fie solida, construita cu componente de calitate, dotata cu toate tehnologiile necesare si avand un pret foarte bun datorita lipsei “optionalelor” pe care le folosim atat de rar?
.

Comentarii

6 comentarii la: BIOSTAR TP67XE Preview

 1. Si eu sper sa duceti acest plan maret pana la sfarsit, si stiu ca puteti! Aveti toate resursele materiale si tehnice necesare, dar si capacitate intelectuala. Spor!

 2. Si eu sper sa o aduca si in Romania. Place este buna si ar avea mare trecere. Bineinteles ca hotarator va fi si pretul.

 3. avram a scris pe:

  Cu BIOSTAR doar probleme am avut inainte de a iesi din garantie

 4. Presupun ca va avea un pret destul de mare la cat de performanta este, dar probabil ca face toti banii.

 5. Barbie a scris pe:

  Am biostar si sunt multumit pana acum,nu am avut probleme cu ea si isi face toti banii!

 6. pitt a scris pe:

  foarte interesant ce faceti voi ,e o problema :nu se gaseste placa ,nici afara si ce e mai suparator nici o veste !

Lasa-ne un comentariu: