ECS Z77H2-A2X Golden Board – Preview

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 10 April, 2012.


ECS Z77H2-A2X este un bun exemplu de produs care nu ar trebui judecat doar dupa aparente. Da, cultura asiatica nu se potriveste intotdeuna cu cea Europeana, iar un produs in a carui constructie predomina culorile negru si auriu poate fi inteles gresit mai ales de catre noi, de exemplu, pentru care auriul are o cu totul alta conotatie. Cu toate acestea, dincolo de aspectul care poate parea chiar kitsch pentru romani, ECS Z77H2-A2X este o placa solida, construita cu simt de raspundere, si dotata corespunzator.

Da, este adevarat, nu avem port FireWire si nici iesire video Display Port, insa dongle-ul wireless si dongle-ul Bluetooth integrate sunt mult mai utile pentru o gama mult mai vasta de utilizatori, in timp de FireWire este un standard pe moarte, folosit de din ce in ce mai putini oameni. Dotarile pentru overclockeri sunt de asemenea la nivelul concurentei, Z77H2-A2X fiind prima placa ECS pe care am primit-o care este dotata cu puncte de masura a celor mai importante voltaje.

De asemenea, conectica este absolut suficienta chiar si pentru cei mai exigenti dintre noi, cei de la ECS adaugand porturi USB 3 si S-ATA 3 in plus fata de ceea ce ofera chipset-ul Z77, cu ajutorul controller-elor produse de AsMedia. Per total, lasand aspectul la o parte, am apreciat constructia placii ECS. Ramane de vazut cum se comporta in practica impreuna cu noile procesoare Intel Ivy Bridge, cat si daca si cand va fi disponibila in Romania.

 

Comentarii

4 comentarii la: ECS Z77H2-A2X Golden Board – Preview

  1. Cosmin a scris pe:

   Dragut de tot ce este aici,arata bine din orice punct de vedere…caut o placa de baza BUNA,socket 2011,Z77 dar care sa aibe obligatoriu minim un port FIREWARE si sa fie pt viitoarele procesoare IVY BRIDGE…se poate o recomandare din partea dumneavoastra? Multumesc!

  2. AAA a scris pe:

   Se potriveste perfect cu memorii SUPERTALENT.

  3. Neophitus a scris pe:

   Cosmine, nimeni nu iti va putea recomanda o placa pe 2011 cu Z77, pentru ca 2011 e seria Extreme si acolo doar X79 se foloseste. Este exact ca la 1366, care a avut doar X58.

  4. Mai, cred ca in civilizatia occidentala a nerzilor obsedati de Dungeons & Dragons, auriul de pe placa asta are cu totul alte conotatii :))

  Lasa-ne un comentariu: