GALAXY Geforce GTX 760 Hall Of Fame Review

Scris de: , in categoria: Placi video, in 1 April, 2014.

GALAXY Geforce GTX 760 Hall Of Fame

 

Dupa ce am analizat o placa din seria Hall Of Fame dedicata segmentului high-end (GALAXY Geforce GTX 780 Hall Of Fame), acum a venit momentul sa vedem in actiune si o placa video bazata pe un GPU mainstream / performance. Este vorba despre Geforce GTX 760 in varianta Hall Of Fame a celor de la Galaxy.

Am avut ocazia sa ma “joc” cu placa in cauza inca din faza premergatoare lansarii pe piata, atunci cand se afla in faza de beta. Surprinzator a fost faptul ca nu am avut nevoie de nici un mod, BIOS sau software special pentru a pune placa pe LN2 si a atinge frecvente de peste 1900MHz atat la GPU cat si pentru memoriile GDDR5. Asta inseamna ca o placa video sa fie facuta pentru overclocking, montezi tubul, reglezi tensiunile de alimentare cu un program extrem de simplu dezvoltat de Galaxy si apoi frecventele din binecunoscutul MSI Afterburner.

De mentionat programul amintit mai sus numit HOF_NVVDD care poate regla tensiunea pentru GPU, pentru memorii cat si Loadline Calibration in intervale mai mult decat suficiente. Fara software-uri facute pe genunchi si greu de folosit, limitari de tot felul precum la alte modele cu pedigree (OCP, frecventa, tensiuni, etc). Dar destul cu lauda, e timpul sa trecem mai departe si sa analizam un pic “pacientul” nostru de astazi. Mentionez ca placa de fata este un exemplar retail, nu placa in stadiul “beta” cu care m-am jucat in Shanghai.

 

_MG_7201

 

Comentarii

2 comentarii la: GALAXY Geforce GTX 760 Hall Of Fame Review

  1. SOLO a scris pe:

    Exact acelasi scor 3DMark 11 extreme l-am scos cu o Gigabyte GTX 670 OC dusa la 1300 mhz GPU si 6808 mhz memorii (217,9 gb/sec bandwidth).
    La frecventele obtinute de tine pe HOF,probabil ca ”batrana” 670 ar fi trecut bine de 4000 p.
    Oricum,foarte bun articol (ca de obicei!) si cred ca este singura implementare GTX 760 capabila sa se masoare cu GTX 670.

  2. SirC a scris pe:

    Exista in aceasta tara mirifica macar un furnizor care sa aduca placi video de la GALAXY??

Lasa-ne un comentariu: