Carcasa din lemn pentru HTPC-uri

Scris de: , in categoria: Stiri, in 22 September, 2009.

Un producator care este inca anonim pe meleagurile noastre, nMediaPC, a anuntat lansarea primei carcase din lemn din lume! طاولة القمار acum, nu stim daca lucrurile stau chiar asa, dar in orice caz cu siguranta este prima ce se bucura de productia in masa.

nmediapc_htpc-8000_on

Carcasa ce poarta  numele de HTPC 8000, are un design ce aduce aminte de vechea unitate radio ce statea odata in raftul bibliotecii din sufragerie. برنامج الرهان على المباريات Culoarea lemnului folosit este cea a mahonului lacuit, fapt ce contribuie si mai mult la aspectul de moda veche al carcasei.

Dimensiunile acesteia sunt de 500mm(W) X 365mm(H) X 280mm(D), aceasta fiind compatibila atat cu standardul mATX cat si ATX.  Panoul frontal gazduieste un singur bay de 5. العب مجانًا 25, un bay special destinat montarii unui display LCD (acesta se achizitioneaza separat), un cititor de card-uri si conectivitate pentru HD Audio, eSATA, USB 2.0 si firewire. Fluxul de aer necesar racirii componentelor interne este asigurat de un ventilator de 140 mm de turatie mica amplasat in spatele carcasei cu rolul de a scoate aerul cald din interior.

Pretul la care este disponibila HTPC 8000 peste ocean este de 120$.

nmediapc_htpc-8000_back

nmediapc_htpc-8000_installed

Comentarii

Un comentariu la: Carcasa din lemn pentru HTPC-uri

  1. Eugen a scris pe:

    LED-ul ala albastru e cu adevarat expresia gustului poporului chinez.

Lasa-ne un comentariu: