Cooler Master prezinta Hyper 612S

Scris de: , in categoria: Stiri, in 27 July, 2011.

Entuziastii racirii pe aer au asteptat multa vreme un urmas al lui Hyper Z600, care a intrat in istorie ca fiind unul din cele mai bune coolere fanless, dar au avut parte de arhitecturi care nu au iesit cu nimic in evidenta, nereusind sa iasa de sub umbra masivului Z600.

Cooler Master ne prezinta ultima creatie, un cooler care chiar daca nu este tocmai urmasul lui Z600, este binevenit intr-un domeniu in care marketingul a devenit tot mai agresiv iar coolerele noi si performante se mai gasesc doar in mintile entuziastilor.

Hyper 612S este construit cu sase heatpipe-uri dispuse in linie,  o baza masiva cu heatpipe-uri ingropate si lamele de dimensiuni mari, distantate destul de mult pentru a favoriza performanta la turatie redusa. Nu avem soldering sau placare cu nichel, lucruri care nu afecteaza neaparat performanta, dar ar fi fost de dorit pentru clasa din care face parte. Ventilatoarele sunt frumoase, dar as fi preferat ca inginerii de la Cooler Master sa puna pe prim plan eficienta si nu designul.

Per total un cooler cu potential, care merita sa fie luat in seama, dar bineinteles mai multe vom putea spune dupa testari amanuntite. Pana atunci va las sa studiati specificatiile precum si cateva poze cu ultima creatie Cooler Master.

Comentarii

Niciun comentariu la: Cooler Master prezinta Hyper 612S

Lasa-ne un comentariu: