Antec P183 V3 Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 February, 2011.


.

Prezentare

.
P183 V3 este un refresh al modelului P183, care, la randul sau, se bazeaza pe batrana P180B. Imbunatatirile fata de P183 sunt in numar de 3, mai precis un port USB 3 frontal, posibilitatea de a monta doua unitati de stocare de 2.5″ precum si motherboard tray-ul decupat in dreptul socket-ului, care permite montarea/demontarea mai facila a coolerelor after-market. Din acest motiv, P183 V3 este un refresh menit sa inlocuiasca P183-ul, si nu un model nou. Totusi, datorita faptului ca nu am prezentat P183 in paginile lab501, o vom lua de la 0 si vom trata aceasta carcasa ca pe un model nou, analizand fiecare detaliu constructiv.
.


.

Carcasa este ambalata cu grija, in afara de cutia de carton si distantierele din spuma fiind prezente ambalaje de carton pentru fata, spatele si partile laterale ale carcasei. De asemenea, atat panourile laterale cat si panoul frontal sunt protejate cu ajutorul unei folii de plastic.

Comentarii

9 comentarii la: Antec P183 V3 Review

 1. colanusus a scris pe:

  mult asteptatul review :); din pacate nu au rezolvat problemele enumerate si de Monstru; sunt curios totusi daca poti monta direct un OCZ SSD in cutia de jos; in P180B nu merge decat cu adaptorul Intel (adica doar SSD Intel poti sa pui); am montat un HDD si peste el am lipit cu banda adeziva un OCZ Vertex 2 🙂

 2. Bogdan a scris pe:

  Frumos review. Carcasa in sine este buna, nu-i mare lucru pe care sa i-l poti reprosa. Nu sunt de acord cu minusul acordat pentru ca nu poate acomoda o placa video GTX 580. La drept vorbind aceasta placa video nu prea este destinata aceluiasi public ca si carcasa silentioasa. Altfel (cu toate ca nu are nici o legatura cu carcasa in sine, nu prea as pune eu un cooler fan-less pe procesor, poate-s eu “incepator” dar m-am plictisit de placa mea video care are un cooler fan less si tot aerul cald ajunge la procesorul de deasupra ei. 🙁

  Ce i-as reprosa eu la carcasa in sine, este lipsa unei gauri pt aportul de aer cald pentru sursa, chiar daca aerul de la baza sursei este mai rec.

  Ca alternativa (si alegere personala, nu este reclama) as recomanda:
  http://www.scythe-eu.com/en/products/pc-case/gekkou-silent.html

  Se poate aduce la noi, pentru aprox 100 eur.

 3. Laurentiu a scris pe:

  Review de exceptie ca de obicei. Cat despre carcasa, la momentul aparitiei, P180 a fost un adevarat fenomen, dar, de-a lungul timpului, noile revizii ale acesteia au adus mult prea putine schimbari, ceea ce nu e neaparat un lucru rau.

 4. De ce nu se mai fac carcase integral din aluminiu ?

  Eu am un Thermaltake V2000A complet din aluminiu luata acum 6 ani..

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Se fac in continuare carcase integral din aluminiu, insa si pretul este unul pe masura.

 6. baieti eu as vrea sa imi cumpar o carcasa dar nu ma prea pricep ce puteti sa imi recomandati pana in 300 lei

 7. interesant articol:X

 8. nu ma poate ajuta nimeni? as dori sa imi schimb carcasa

 9. xplaur a scris pe:

  @ramicori: Te ajut eu cu placere, doar ca tine cont de faptul ca alegera unei carcase se face in functie de foarte multi factori.

Lasa-ne un comentariu: