Antec P183 V3 Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 February, 2011.


.

P183 V3 dispune de mai multe accesorii decat o carcasa “normala”. Astfel, pe langa suruburi de toate tipurile necesare montarii diverselor componente, in pachet sunt incluse si garnituri de silicon de rezerva pentru unitatile de stocare, sine pentru unitatile optice, sine pentru unitatea de 3.25″, o pereche de chei si un set de fan-clips-uri. Cu ajutorul acestora, daca inlaturam sertarele din cage-ul superior, putem atasa de acesta inca un ventilator pentru un flux de aer cat mai generos inspre placa/placile video. Atentie insa, o placa de dimensiunile unui GTX 580 nu va incapea in carcasa in cazul in care ventilatorul sau sertarele din cage sunt montate, iar despre HD 5970 nu se poate pune problema decat daca inlaturam cage-ul cu totul. De altfel, desi carcasa are dimensiuni exterioare destul de generoase, compartimentul placii de baza de putin prea inghesuit dupa gustul meu, si cred ca 1-2 cm in plus in dreapta si in jos nu ar fi stricat absolut deloc pentru a inlatura sentimentul de inghesuiala pe care il ai prima oara cand montezi o placa de baza in P183 V3.

Exemplu de atentie la detalii marca Antec – inelele cu ajutorul carora putem trage cage-urile afara sunt fixate intr-un lacas de plastic, pentru a nu vibra si a nu produce zgomote in timpul functionarii.
.

Comentarii

9 comentarii la: Antec P183 V3 Review

 1. colanusus a scris pe:

  mult asteptatul review :); din pacate nu au rezolvat problemele enumerate si de Monstru; sunt curios totusi daca poti monta direct un OCZ SSD in cutia de jos; in P180B nu merge decat cu adaptorul Intel (adica doar SSD Intel poti sa pui); am montat un HDD si peste el am lipit cu banda adeziva un OCZ Vertex 2 🙂

 2. Bogdan a scris pe:

  Frumos review. Carcasa in sine este buna, nu-i mare lucru pe care sa i-l poti reprosa. Nu sunt de acord cu minusul acordat pentru ca nu poate acomoda o placa video GTX 580. La drept vorbind aceasta placa video nu prea este destinata aceluiasi public ca si carcasa silentioasa. Altfel (cu toate ca nu are nici o legatura cu carcasa in sine, nu prea as pune eu un cooler fan-less pe procesor, poate-s eu “incepator” dar m-am plictisit de placa mea video care are un cooler fan less si tot aerul cald ajunge la procesorul de deasupra ei. 🙁

  Ce i-as reprosa eu la carcasa in sine, este lipsa unei gauri pt aportul de aer cald pentru sursa, chiar daca aerul de la baza sursei este mai rec.

  Ca alternativa (si alegere personala, nu este reclama) as recomanda:
  http://www.scythe-eu.com/en/products/pc-case/gekkou-silent.html

  Se poate aduce la noi, pentru aprox 100 eur.

 3. Laurentiu a scris pe:

  Review de exceptie ca de obicei. Cat despre carcasa, la momentul aparitiei, P180 a fost un adevarat fenomen, dar, de-a lungul timpului, noile revizii ale acesteia au adus mult prea putine schimbari, ceea ce nu e neaparat un lucru rau.

 4. De ce nu se mai fac carcase integral din aluminiu ?

  Eu am un Thermaltake V2000A complet din aluminiu luata acum 6 ani..

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Se fac in continuare carcase integral din aluminiu, insa si pretul este unul pe masura.

 6. baieti eu as vrea sa imi cumpar o carcasa dar nu ma prea pricep ce puteti sa imi recomandati pana in 300 lei

 7. interesant articol:X

 8. nu ma poate ajuta nimeni? as dori sa imi schimb carcasa

 9. xplaur a scris pe:

  @ramicori: Te ajut eu cu placere, doar ca tine cont de faptul ca alegera unei carcase se face in functie de foarte multi factori.

Lasa-ne un comentariu: