Antec P183 V3 Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 February, 2011.


.
P183 V3 este o carcasa eleganta, insa nu atat de sobra pe cat pare in poze, in realitate, atat panourile laterale cat si panoul frontal fiind lucioase. Fiind o carcasa dedicata pasionatilor de silentiozitate, nu vom gasi gauri de aerisire in panourile laterale si nici in partea inferioara a carcasei. In schimb, vom gasi un ventilator de evacuare montat in partea superioara a carcasei. Singurul dezavantaj – daca nu dorim sa folosim acest ventilator (inclus de altfel din fabrica), in pachet nu este inclus si materialul pe care ar trebui sa il folosim pentru a antifona respectiva fanta de aerisire. Putem trece fara probleme de acest minus daca ne folosim de cele doua ventilatoare de evacuare (spate si sus) si nu mai montam un ventilator suplimentare pe cooler-ul de pe procesor.
.

.

Partea inferioara a carcasei, partea superioara si latura din spate sunt construite din otel, la fel ca si sasiul. P183 V3 este dotata cu 4 picioruse de cauciuc, dar si cu lacasuri unde pot fi montate mini-controller-ele de turatie de care dispun ventilatoarele TrioCool, asa cum ne-au obisnuit deja cei de la Antec.

.

Comentarii

9 comentarii la: Antec P183 V3 Review

 1. colanusus a scris pe:

  mult asteptatul review :); din pacate nu au rezolvat problemele enumerate si de Monstru; sunt curios totusi daca poti monta direct un OCZ SSD in cutia de jos; in P180B nu merge decat cu adaptorul Intel (adica doar SSD Intel poti sa pui); am montat un HDD si peste el am lipit cu banda adeziva un OCZ Vertex 2 πŸ™‚

 2. Bogdan a scris pe:

  Frumos review. Carcasa in sine este buna, nu-i mare lucru pe care sa i-l poti reprosa. Nu sunt de acord cu minusul acordat pentru ca nu poate acomoda o placa video GTX 580. La drept vorbind aceasta placa video nu prea este destinata aceluiasi public ca si carcasa silentioasa. Altfel (cu toate ca nu are nici o legatura cu carcasa in sine, nu prea as pune eu un cooler fan-less pe procesor, poate-s eu “incepator” dar m-am plictisit de placa mea video care are un cooler fan less si tot aerul cald ajunge la procesorul de deasupra ei. πŸ™

  Ce i-as reprosa eu la carcasa in sine, este lipsa unei gauri pt aportul de aer cald pentru sursa, chiar daca aerul de la baza sursei este mai rec.

  Ca alternativa (si alegere personala, nu este reclama) as recomanda:
  http://www.scythe-eu.com/en/products/pc-case/gekkou-silent.html

  Se poate aduce la noi, pentru aprox 100 eur.

 3. Laurentiu a scris pe:

  Review de exceptie ca de obicei. Cat despre carcasa, la momentul aparitiei, P180 a fost un adevarat fenomen, dar, de-a lungul timpului, noile revizii ale acesteia au adus mult prea putine schimbari, ceea ce nu e neaparat un lucru rau.

 4. De ce nu se mai fac carcase integral din aluminiu ?

  Eu am un Thermaltake V2000A complet din aluminiu luata acum 6 ani..

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Se fac in continuare carcase integral din aluminiu, insa si pretul este unul pe masura.

 6. baieti eu as vrea sa imi cumpar o carcasa dar nu ma prea pricep ce puteti sa imi recomandati pana in 300 lei

 7. interesant articol:X

 8. nu ma poate ajuta nimeni? as dori sa imi schimb carcasa

 9. xplaur a scris pe:

  @ramicori: Te ajut eu cu placere, doar ca tine cont de faptul ca alegera unei carcase se face in functie de foarte multi factori.

Lasa-ne un comentariu: