Antec Sonata IV – eleganta si silentiozitate

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 July, 2011.


Pastrand stilul seriei Sonata, masca frontala este eleganta si sobra. Unitatile optice (maxim 3), precum si butoanele de power si reset, sunt acoperite de o usa care se poate inchide cu cheia inclusa in pachet, limitand astfel accesul strainilor sau al celor mici, atunci cand dorim acest lucru. Panoul frontal este dotat cu doua porturi USB 2.0, o intrare si o iesire audio si bineinteles un port USB 3.0 (care se conecteaza la back-panel-ul placii de baza, deci pot fi folosite si placi de baza dotate cu USB 3.0 care nu dispun de header pentru front-panel).

Partea din spate a carcasei este clasica, sursa fiind montata sus si ventilatorul sub aceasta. In dreptul sloturilor de expansiune mai exista o fanta de aerisire, iar ventilatorul montat pe carcasa (Antec TriCool 120mm) poate fi controlat cu ajutorul selectorului de turatie montat in partea din spate a carcasei.
.

Comentarii

11 comentarii la: Antec Sonata IV – eleganta si silentiozitate

 1. E timpul pentru un upgrade de la vechea mea pasiune … Antec SONATA III ! (si acum voi putea folosi mai usor si portul USB 3.0 🙂

 2. al a scris pe:

  Totul bine si frumos pana la proba practica… incearca sa conectezi cablu sata si alimentare la ssd-ul ala. NU POTI! FAIL pentru Antec. Am asamblat un sistem cu o carcasa similara si cablurile de alimentare si sata de la ssd-ul ala dadeau in dunga metalica din fata conectorilor. Am ajuns sa pun ssd-ul total aiurea pe acolo.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Eu am incercat si nu am avut nici o problema…depinde si de ce cabluri folosesti 🙂

 4. al a scris pe:

  Eu am incercat cu un ssd Vertex 3 240 gb si cablurile aferente unei placi de baza Intel DP67DE. Nu mai stiu exact ce sursa era, dar cablurile pareau standard.

 5. Tile a scris pe:

  Antec nu au reusit sa ma impresioneze cu seria Sonata si observ ca nici de data asta nu au facut-o. Problema acestei serii de carcase este montantul pentru hard disk-uri.

 6. Ar fi fost si mai tare daca ar fi avut si avut posibilitatea de montare a unui fan lateral pentru a bate pe CPU.

 7. Monstru Post author a scris pe:

  Mufele erau drepte sau in unghi de 90? Cu sau fara sigurante?

 8. dellbell a scris pe:

  nu se compara cu Corsair Obsidian …

 9. Tu compari un BMW cu un Ferrari?

 10. bLinky a scris pe:

  daca piciorusele alea din cauciuc sunt la fel ca la sonata 3 dupa cum apar in poze, asta este un puct slab pe care se pare ca nu l-au remediat. in plus, ar fi fost buna daca ar fi scos si un model fara sursa incorporata pentru cei care au deja una chiar mai puternica decat cea prezenta aici. pentru mine unul, nu merita inca sa fac upgrade la vechea sonata 3, diferenta de bani nu justifica cel putin pt mine upgrade-urile aduse.

 11. Cea mai silentioasa din familia Sonata e Sonata Proto. Inca nu am intalnit carcasa mai silentioasa decat aceasta….

Lasa-ne un comentariu: